inbarit - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מותק.

תגידי, את לא אמורה לצאת לשמירה בגלל שאת עם תאומים?

איך זה הולך כל הקטע עם ההריון עם תאומים? (אני שואלת מסקרנות..)
    יש לך יותר מעקב?

ואיך את מרגישה בכלליות?
6 תגובות
עמוד 1
  • אני תודה לאל יצאתי לשמירה ביום ראשון. לא יודעת איך הייתי מסוגלת להמשיך לעבוד עוד עם גודל הרגליים שלי כרגע והמשקל של הבטן....זה כבד בטירוף!!!
    בעיקרון הרופא שלי מוציא אוטומטית בהריון עם תאומים בשבוע 28 לשמירה, אבל אני יודעת שלא כל הרופאים עושים את זה.
    גם היתה לי התקצרות קצת של צואר הרחם אז על אחת כמה וכמה היא צריך להוציא.
    כרגע מבחינת הרופא זה עדיין ביקור פעם בחודש (ב 24/11 יש לי ביקור אצלו, אחרי זה נראה לי זה כבר לידה. חח) אבל נראה לי אצל האחיות התדירות תעלה.
    ובכלליות...אני מרגישה כבד.
    את בכלל צריכה אוטוטו ללדת....איזה כיף!!!

• בדר"כ בהריונות של תאומים אני יודעת שיש התקצרות של צוואר הרחם מוקדם... הכי חשוב שתנוחי באמת ושלא תתאמצי לפחות עד חודש שמיני
  • משתדלת לנוח כמה שאפשר, אבל לפעמים יוצאת מהדעת.
    נכנסנו גם לפני שבוע לבית חדש אז סידרתי הכל...אבל זהו, הוא מסודר ואפשר כבר לנוח.
    התאריך המשוער הוא 6/1 אבל זה שבוע 40 והסיכוי שאני אגיע לשם אפסי עד לא קיים...
    אני מקווה לעבור את שבוע 35

• יש לי חברה שילדה תאומים בשבוע 38!!! ועוד בלידה רגילה... אז יש סיכוי
  • ברור שיש סיכוי
    אני אופטימית!!
    אני לא יודעת אבל אם אני רוצה להגיע לשבוע 40 :)

• זה סתם איחול חחחח... אף אחת מאיתנו לא רוצה להגיע לשבוע 40
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה