איזה קטע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה זה לא קשור להריון או לידה , אבל אני חייבת לשתף אתכן במשהו שאני רואה כבר תקופה חחח
    כבר איזה חודש חודשיים , אני רואה בשעון כל הזמן מספרים תואמים כיאלו 12:12 וזה יכול להיות כל שעה .. במשך כל היום ..
    ותמיד במיקרה אני פתאום מרימה את הראש והנה השעה 13:13 חח
    אולי סתם מרוב שמשעמם לי אני מסתכלת בשעון .. אבל גם פעם היה משעמם לי ולא היה לי ככה ......
    מעניייןןןןןןןןןןןןןןןןן .. קראתי באינטרנט אולי מה זה אומר אבל הכל שטויות ..זה סהכ מספרים אבל עדיין מגניב חחח
3 תגובות
עמוד 1

• גם לי זה קורה המון לאחרונה
  • כן .. גם עכשיו זה מישהו חושב עלי .. אבל מי יחשוב עלי 24 שעות בימממממממממה ? מה יש לי מעריץ מטורףףףףף חחח ??!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה