התגעגעתיייייי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי כמה ימים שלא הייתי כאן ואפילו לא הצצתי לקרוא ... קפצתי לבקר ....
    אז מה קורה ?!? מה שלום ההריוניות היפות !?
    מה שלום התשעיות מי הבאה בתור !?!?
    אצלנו הכלללללל מצויין נהנת מכל שנייה ורגע אלה שלי פשוט בובה חמסה חמסה ילדה טובה של אמא
    הילדים מאוהבים קשותתתת , הם כבר גדולים עוזרים הרבה כל זמן שהיא ערה ( ואין הרבה ) הם רבים מי יחזיק קודם אביבית
8 תגובות
עמוד 1
  • אביביתוש ראיתי תמונות את נראת מ-על-ף ממש כמו כל הדוגמניות בהגדולות אין זכר ללידה כל הכבוד איזו גזרה מושלמתתתת.... תעלי תמונות מהאירוע אני רוצה גם לקבל רעיונות!!!! חוץ מזה כמובןןןן כייף לקרוא מה שכתבת שמחה לשמןע שאת מאושרת :-)

• מאמי שלי!!!
    אני נהנת מכל תמונה ותמונה שלך!!!
    רואים שהיה אירוע מושקע...

אבל................
    אני חושבת שהגיע הזמן לעדכן את הסרגל...
  • נשמח מאוד לראות כאן תמונות
    אף פעם לא ניסיתי בעצמי אבל אני רואה שיש פה איקון עם ציור של תמונה וכתוב "הכנס תמונה" תנסי משם
    ואולי גם אלו שהעלו כבר תמונות יעזרו לך
    אני מחכה לראות!!!!

כמה כיף לקרוא את מה שאת כותבת ואיזה מדליק ששלוש שכנות יולדות באותו היום ומה עם אחותך?? לא יצא לי לראות מה כתבת לגביה.... היא היתה איתך בתשיעי לא?
    נשמע שאת נהנית מהאמהות הישנה והחדשה...... חיבוקים מרחוק

כיף שחזרת!!!!

יום נעים לכולם
  • עדנה יקירתי ..... תודה על המחמאות !??!!! בקשר לעדכון סרגל נכון הגיע הזמן בהחלט צריכה לשבת על המחשב כי לרוב אני פה דרך האייפד ובמחשב יושבת בעיקר שאני צריכה לעשות גרפיקה. ....

ישראלית , בקשר לאחותי היא ילדה ביום רביעי 2.10 שלושה ימים אחרי וילדה גם בת (;

מתוקה מתוקה וקוראים לה עמליה

היום אלה כבר בת 4 שבועות בדיוק

בקשר לתמונות בעבר הרחוק היו מלא אתרים כאלה לשיתוף תמונות בפורום ככה היינו משתפות בתוקפת האבן אביבית
  • כיף לקרוא חמסה חמסה 555
    תמשיכי ליהנות מכל רגע ולקטוף פירות של נחת

• [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• טוב אביבית!!!!!
    תקשיבייייי את ניראת פשוטטטט מהמםםםםם!!!
    4 שבועות אחרי לידהההה!!!! והגזרה שלך פשוט מושלמתתת!!!
    הלוואי עלייי
  • לפי התגובות אני בטוחה שאת נראית סוף הדרך 4 שבועות לאחר הלידה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה