מיואשת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר ממש לא יודעת מה לעשות....
    אני ובעלי מנסים כבר שנה, הרופאה שלי לא משהו- כל פעם שולחת לבדיקה אחת קטנה ולא מרגישה שממש אכפת לה או שמקדמת משהו...

וכ"כ קשה לי!!
    כל החברות שלי כבר אמהות וגם הגיסות ורק אני עוד רק מנסה- וכל חודש מתאכזבת מחדש..

מישהי יודעת?
    מכירה רופאה טובה לנושאי פוריות במרכז הארץ?

המחזור שלי מגיע פעם ב26-28 ימים (לרוב 26 ולפעמים אף פחות) ובגלל שאני שומרת נקיים וכד' נראה לי שתמיד מפספסים את הביוץ...

משהי חוותה משהו דומה? מכירה משהו שיכול לעזור?
    נמאס לי כ"כ- למה זה לא מצליח כמו אחרים שאחרי פעם ראשונה המחזור מפסיק והבטן גדלה? אני מרגישה כ"כ לא מוצלחת וששום דבר לא מצליח לי....

בעלי לא מבין למה אני בוכה כל הזמן לאחרונה.... מרגישה כ"כ לבד ועצוב...
    רק רוצה להביא ילד לעולם....

מישהי שם?
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה
    כולנו כאן מזדהות עם ההרגשה.. מקווה שיהיה טוב בקרוב
    בכל אופן אם את רוצה לקדם עניינים או שתדרשי מהרופאה שלך להתחיל בדיקות מעמיקות של פוריות או שתעברי רופאה.
    ניסית לבדוק ביוץ עם מקלוני ביוץ? זה יכול לעזור לך להבין איפה את עומדת....

ממליצה גם לשתף את הבעל בהרגשות ובאכזבה.. את צריכה את התמיכה שלו כדי להתעודד

בכל מקרה אנחנו כאן איתך ואחת בשביל השנייה

אז בהצלחה (:

ליטלילי

• היי מתוקה
    כולנו כאן מזדהות עם ההרגשה.. מקווה שיהיה טוב בקרוב
    בכל אופן אם את רוצה לקדם עניינים או שתדרשי מהרופאה שלך להתחיל בדיקות מעמיקות של פוריות או שתעברי רופאה.
    ניסית לבדוק ביוץ עם מקלוני ביוץ? זה יכול לעזור לך להבין איפה את עומדת....

ממליצה גם לשתף את הבעל בהרגשות ובאכזבה.. את צריכה את התמיכה שלו כדי להתעודד

בכל מקרה אנחנו כאן איתך ואחת בשביל השנייה

אז בהצלחה (:

ליטלילי

• אם הביוץ קיים לפני יום הטבילה תתייעצי עם רבנית אני בטוחה שהיא תתיר לך לקיים לפני - הרי את מנסה כבר שנה ! זה המון זמן !
    תנסי מקלות ביוץ , מעקב זקיקים .. אני לא כ״כ מומחית אבל לרוב הבנות שכותבות כאן יש את הבעיה שזה לא מגיע כ״כ מהר !
    מאחלת לך בשורות טובות אמן :)
  • תבקשי מהרופה מעקב זקיקים- בדיקות דם ואולטרסאונד כך תוכלי לעקוב בדיוק אחר הביוץ
    ובמידה והוא יוצא לפני שאת טובלת יש פתרונות...

תעשי מעקב מסודר זה יכול לענות לך על השאלה למה את לא נקלטת שנה..

אולי במקביל, שהבעל יעשה בדיקת זרע..

בכל מקרה תורידי לחץ וותחילי לנסות לעלות על הסיבה ובין היתר אולי להחליף רופאה..

איה
  • יקירה אם את מבייצת בשבעה נקיים יש כדור שדוחה את הביוץ
    זה הדבר הכי פשוט שיש.

קודם תבקשי מהרופא שלך (ועדיף שתחליפי אם את לא מרגישה בנוח)
    הפניה למעקב זקיקים ככה תראי פחות או יותר מתי הביוץ שלך
    אם זה באמת נופל בשבעה נקיים כמו שאמרתי לוקחים כדור וצ'יק וצאק נקלטים
    אם הביוץ לאחר הטבילה תבדקו את הבעל.. היום רוב הבעיות לצערינו הרב אצל הגברים אז חשוב לבדוק לפני שאת מכניסה לגופך סתם הורמונים.

קודם כל מעקב זיקיקים!
    אח"כ בדיקת דם - פרופיל הורמונאלי אולי את צריכה חיזוק הורמונאלי במשהו.

בהצלחה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה