היי בנות זקוקה לעזרה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הנסיך שלי בשבוע הבא יהיה בן 3 חודשים ומשום מה נראה לי שהוא הקנה לעצמו הרגל של להירדם תוך כדי בקבוק וכך גם בליל כאשר הוא מתעורר הוא לא נרגע עד שהוא לא מקבל בקבוק ואוכל ממש קצת , עזרה עצות מישהו מישהיייי

3 תגובות
עמוד 1
  • עצה? לתת לו בקבוק
    הוא צריך את זה, הוא קטן עדיין
    תהל עדיין יונקת בלילה... אני עדיין קמה להניק כל שלוש שעות
    נהוראי עד גיל שנה אכל בלילה
    ככה זה, לאט לאט בובה.

מה שלומך חוץ??? איך הנסיך? התגעגעתי

• אני גם בדעה של שירה.
    לזרום עם התינוק והרצונות שלו. לא כל דבר דורש חינוך והתנגדות מצידנו,בטח לא בגיל הזה.
    כשאני הנקתי הבת שלי היתה נרדמת רק בהנקה. אז מה. עד כמה שזה היה קשה זה מה שנתתי לה ולא נלחמתי בה..
    מה שכן, בגיל מסוים צריך להפסיק את הבקבוק דייסה/מטרנה בלילה ולהחליף את זה במים כיוון שהם כבר לא זקוקים לזה וזה סתם מיותר.
  • קודם כל תחליפי סרגל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה