בנות עזרה דחוף ממי שמבינה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה אני כבר חודש + בבית ב"חופש מחלה" שלא משולם לי בכלל כי איןלי שעות מחלה בכלל ..כלומר חודש הבא אין לי משכורת בכלל.. הרופא נשים שלי הפנה אותי לרופא תעסוקה שירשום שאינני בכושר עבודה בגלל הריון תאומים לאחר מיקרומניפולציה +אני אחרי קיסרי+הכתמות כבר חודש +... הרופאת תעסוקה אמרה שאין ברשותה להוציא מכתב כזה לרופא נשים ומי שאמור למלא טפסים של ביטוח לאומי זה רופא נשים ולא היא..עד פה סבבה ..הגעתי לרופאנשיםעם מכתב מרופאת תעסוקה שבו רשום "המטופת היא שלך וזה בתחום שלך למלא טפסים של ביטוח לאומי ולנו אין קשר לזה" הרופא נשים כולו רתח מזעם ואמר לי שללא אישור מרופא תעסוקה הוא לא יתן לי שום שמירה ולא ימלא שום טפסים ואימר שהוא ידבר בעצמו עם רופא תעסוקה ויתקשר אליי בים ראשון ויגידו מתי להגיע לרופא תעסוקה שוב (מיותר לציין שזה טירטור בשבילי ענק אני מעיר אחרת)..בנתיים הוא לא נתן לי שום הפנייה לרופא תעסוקה ולא כלום אמררק לחכות לצילצול ממנו.. עד עכשו כלום אף אחד לא מצלצל ולא כלום.. אני כבר התחלתי לחשוב על להיתפטר וזהו לכחת את הפיצויים לפחותכי אין לי הכנסה בנתיים וה' יודע בקצב כזה מתי אני יקבל בכלל שמירה עם אפילו תביע עדייןלא הגשתי לביטוח לאומי.. מה עליי לעשות? והעם זה הגיוני לטרטר ככה אשה בהריון בסיכון עם תאומים? מצטערת על האורך ותודה למי שהגיעה עד כאן..
6 תגובות
עמוד 1
  • סליחה אבל הרופא תעסוקתי צודק זה לא הוא שאמור להוציא אותך לשמירה גם אני נמצאת.בשמירת הריון משבוע 13 בגלל שהייתה לי המטומה ברחם קיבלתי עד הלידה ומי שמילתה לי את הטפסעם זאת הרופאת נשים שלי ביינתים חודש ימים שולם לי מהעבודה על חשבון ימי המחלה שנצברו לי ולאחר חודש ביטוח הלאומי שילם לי חודש בחודשו משכורת אין כזה דבר הרופא נשים שלך סליחה אבל אידיוט רק הוא אמור למלא לך את הטפסים ואיתם את ניגשת לביטוח הלומי מגישה להם וממתינה לוועדה אין סיבה שלא ייאשרו לך שמירה גם ivf וגם תאומים בקיצור רק הרופא נשםיכול להמליץ.על שמירה ותו לא
  • סליחה אבל הרופא תעסוקתי צודק זה לא הוא שאמור להוציא אותך לשמירה גם אני נמצאת.בשמירת הריון משבוע 13 בגלל שהייתה לי המטומה ברחם קיבלתי עד הלידה ומי שמילתה לי את הטפסעם זאת הרופאת נשים שלי ביינתים חודש ימים שולם לי מהעבודה על חשבון ימי המחלה שנצברו לי ולאחר חודש ביטוח הלאומי שילם לי חודש בחודשו משכורת אין כזה דבר הרופא נשים שלך סליחה אבל אידיוט רק הוא אמור למלא לך את הטפסים ואיתם את ניגשת לביטוח הלומי מגישה להם וממתינה לוועדה אין סיבה שלא ייאשרו לך שמירה גם ivf וגם תאומים בקיצור רק הרופא נשםיכול להמליץ.על שמירה ותו לא
  • הי, אני בבית כבר כמע שלושה חודשים, בגדול הרופאת נשים הפנתה אותי לרופא תעסוקתי שפשוט כתב שלאור מצבי הפיזי אני לא כשירה לעבודה עד סוף ההריון. על סמך המכתב הרופאת נשים הוציאה מכתב על שמירה... זה באמת חתיכת טרטור וכאב ראש....
  • לי נשמע שהרלוונטי כאן הוא הרופא נשים!!
    את בהיריון ורופא הנשים הוא הרלוונטי!!!
  • אז הרופאת תעסוקה הייתה אמורה לרשום לרופא נשים שאינני כשרה לעבוד? כי היא לא שמה את זה..כניראה לא ידעה.. אז מה עליי לעשות כרגע? הוא לא נתן לי הפנייה לרופא תעסוקה שוב ולא כלום והטור הקרוב אליו הוא ב 2/12 רק.. התקשרתי השארתי לרופא נשים תזכורות דרך המזכירה והאחות וכלום...
  • יש מצב לדבר עם הרופא התעסוקתי? ופשוט להסביר למזכירה שלו שכבר היית שם ואת צדיכה מכתב מהרופא שמאשר שאת לא כשירה לעבוד במהלך ההריון? ברגע שיש לך את זה ממליצה פשוט להגיע למרפאת נשים בלי תור ולנסות להידחף פנימה.... לי הרופאת נשים הבהירה שהיא לא מוציאה מכתב על שמירה בלי מכתב מהרופא. תעסוקתי. מי שמילא בסוף את הטפסים לביטוח לאומי זה הדופאה במעקב הריון בסיכון.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה