זה לא פייר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גם אני רוצה לראות אותכן בפייס.......

12 תגובות
עמוד 1
  • אביבית? צוצית? לולי 22? תמי ? בטטה? מישהי... חחחחחח אני רוצה לראות תמונותתתתתתתתתתתתת

• תוסיפי אותי בכיף!!
    Nili Lis
  • אני נמנעת מלהיחשף מחשש שיש פה מישהי שאני מכירה ותלך תגיד למשפחה של בעלי כל מה שאני חושבת עליהם....;)

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • אני נמנעת מלהיחשף מחשש שיש פה מישהי שאני מכירה ותלך תגיד למשפחה של בעלי כל מה שאני חושבת עליהם....;)

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • חחח... גם אני כמו בטטה אדומה פוחדת להיחשף ככה ללא סינון.. נטלי תשלחי לי את הפייס שלך ואשלח לך חברות.
    נילי יקרה אשלח גם לך חברות ומקווה שתאשרי לי לפני הלידה..
  • האמת שאני עם בטטה.
    אני אוהבת אתכן אבל מעדיפה לשמור על פרטיות בפייס.
    אולי מישהי מפה מכירה חברה שלי או קרובת משפחה ולא בהכרח מה שאני כותבת פה צריך לעבור הלאה
  • האמת... יש בזה המון!!! הכל מאהבה.....

אם בא לכן תוסיפו בכיף.. נטלי וגידי סופר :) זו אני :)

• גם אני שומרת על אנונימיות..... יוצאים פה המון דברים אישיים ומכל הלב

• זכותכן המלאה לא להיחשף .... אביבית
  • נטלי שלחתי לך בקשה
  • אני מבינה בהחלט את אלו שלא בעד חשיפה..פייסבוק זה חתיכת מחתרת ואני בעצמי מסננת כל עובר ושב ברשימת החברים שלי..בכל אופן את צוצית אני מכירה מההריון הקודם..סחבנו ביחד ואיתה את רוב הותיקות.את נטלי סויסה ואת אולגה יש לי בפייס..צוצית שלחתי לך גם חברות ואשמח אם תאשרי.
    Shirin starr..

• קיבלתי! תודה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה