חייבת לפרוק לא יכולה יותר :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום ראשון הקרוב אני חוזרת לעבודה ( לצערי ),במקום אחד אני עובדת שתי משמרות בוקר ובמקום שני משמרת ערב ומשמרת של יום שישי, מאר ואין לי אפשרות לעבוד את משמרת הערב אז ביקשתי להשאיר לי משמרת יום שישי כי היא שלי במשך 5 שנים. היום אני מגיעה לדון במשמרת הזאת כי המנהלת הגדולה אישרה לי אבל הייתי צריכה אישור גם ממנהל מרפאה הגעתי עם איתי כי עוד לא נכנס לגן והמנהל פת עליי פה "איך את באה עם תינוק ,את לא מכבדת אותנו ולא מעריכה, מי שמע לישיבה עם מנהל מביאים תינוק מסה עליו וכפרה על איתיוש שלי היה רגוע שקט. אמר לי היית משלמת למישהי ומשאירה אותו איתה כאילו זה חבילה. שתקתי! ואז התחיל להגיד אני לא מבין איך הסכימו לך למשמרת אחת שיש שינניות שמתחננות להוריד ערב והמשיך והמשיך.....פתאום אמרו לי 3 חודשים ניסיון לראות אם אני לא יעדר בגלל חולי שלי של הילדים מה אנחנו רובוטים לא בני-אדם????? בקיצור עשו עליי אמבוש לא דיברתי התחלתי לבכות (כרגיל ) לקחתי את איתי אמרתי שאני לא רוצה את המשמרת והלכתי!! ועוד בחצי אוזן אני שומעת את המנהל אומר לי למה את כועסת?? בכלל לא כעסתי אבל כמו שפגעו והעליבו אותי לא חוויתי את זה מעולם.
    סיפרתי לבעלי כרגיל את בוחרת להעלב היית נשארת 3 חודשים אבל אי אפשר אחרי מה שחוויתי זאת ממש הייתה השפלה ולא רוצה לחזור למקום כזה.
    מי שקראה עד לכאן תודה הייתי חייבת לפרוק

10 תגובות
עמוד 1
  • איזה אנשים מגעיליםםםם וקרים גם אצלי בעבודה יש אנשים כאלה
    רואים אותך רק כעובדת ולא מעניין אותם מכלום
    מאחלת להם שיעשו ככה לאישה שלהם או לילדים שלהם חוצפנים!!!
    אל תתיחסי מאמי ואל תעלבי מהם סתם אנשי חסרי לב ורגשות
    את יכולה להתפטר ולקבל פיצויים ותתחילי לחפש לך מקום אחר
    בהצלחה מאמי
  • ענתי אני בשוק!
    איזה חוסר התחשבות!!
  • ענת הם ממש מגעילים ואני הייתי פועלת באותה הצורה
    מה זאת אומרת ניסיון לבדוק שאת לא נעדרת בגלל מחלה
    ואם תיהי חולה או הילדים ????? חס ושלום
    אני לא מבינה ????
    חיבוקים
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• אני מבינה אותך כי גם אני טיפוס שחותך ולא נשאר בכל מחיר.
    השאלה אם יש לך אפשרות אחרת.
    אני חושבת שאותו מנהל המינימום מבחינתו זה להרים טלפון ולהתנצל.מה אין לו לב???
    אם את אמא את סוג ב'?
    לא יפה.
    בעלך אמר לך שאת בוחרת להיעלב, נו, גברים..
    תגידי לו שמה שחווית שם באמת היה לא נעים בלשון המעטה..
    שולחת לך חיבוק
  • תודה על החיבוקים מחמם לי את ה

• מבינה אותך הכי מקרוב...... גם אני שיננית וחוזרת לעבודה בעוד שבוע, מקווה שלא יהיו לי גם הפתעות............ מאוווווד מקווה שתוכלי למצוע לך מקום אחר עם אנשים שהם באמת אנשים ולא זבל! חיבוק גדול

• אני לא מאמינה ליחס הזה
    זה לא ראיון עבודה לעבודה חדשה, זה מקום העבודה שלך, אז למה לא לבוא עם התינוק? אדרבה - להתלהב ממנו ושכולם יראו את הבונבון!

אל תבכי, הוא לא שווה את הדמעות שלך
    אלוהים יעניש אותו - כמו היחס שנתן לך כך יתייחסו אליו ואל אישתו וילדיו - הכל חוזר בחיים.

שולחת לך חיבוקים
  • אנשים מגעילים !
    הכל יחזור אליו ...בחיים הכל גלגל משהו דומה יעשו לאשתו !
    חיבוק ענק !!!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • מניסיון אני אומרת לך - צפצפי על אנשים כאלו!

לפני שנתיים עבדתי באיזה מקום עבודה שנתתי שם את הנשמה. הרמתי את המחלקה שעבדתי בה ואהבתי כל רגע וכל דקה בעבודה הזו וגם הרגישו את זה... כשהתגרשתי, היו לי בעיות עם להוציא את הילדים מהמסגרות ונאלצתי מספר פעמים לבקש לאחר לעבודה, ואת יודעת מה אמר לי הממונה עליי (רווק ממורמר בן 40)? שהייתי צריכה לחשוב פעמיים לפני שעשיתי ילדים!!!
  • תודה אהובות על התמיכה היום אני הולכת למשהי מהמשפחה שהיא עורכת דין נראה מה יהיה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה