יום ראשון הקרוב אני חוזרת לעבודה ( לצערי ),במקום אחד אני עובדת שתי משמרות בוקר ובמקום שני משמרת ערב ומשמרת של יום שישי, מאר ואין לי אפשרות לעבוד את משמרת הערב אז ביקשתי להשאיר לי משמרת יום שישי כי היא שלי במשך 5 שנים. היום אני מגיעה לדון במשמרת הזאת כי המנהלת הגדולה אישרה לי אבל הייתי צריכה אישור גם ממנהל מרפאה הגעתי עם איתי כי עוד לא נכנס לגן והמנהל פת עליי פה "איך את באה עם תינוק ,את לא מכבדת אותנו ולא מעריכה, מי שמע לישיבה עם מנהל מביאים תינוק מסה עליו וכפרה על איתיוש שלי היה רגוע שקט. אמר לי היית משלמת למישהי ומשאירה אותו איתה כאילו זה חבילה. שתקתי! ואז התחיל להגיד אני לא מבין איך הסכימו לך למשמרת אחת שיש שינניות שמתחננות להוריד ערב והמשיך והמשיך.....פתאום אמרו לי 3 חודשים ניסיון לראות אם אני לא יעדר בגלל חולי שלי של הילדים מה אנחנו רובוטים לא בני-אדם????? בקיצור עשו עליי אמבוש לא דיברתי התחלתי לבכות (כרגיל ) לקחתי את איתי אמרתי שאני לא רוצה את המשמרת והלכתי!! ועוד בחצי אוזן אני שומעת את המנהל אומר לי למה את כועסת?? בכלל לא כעסתי אבל כמו שפגעו והעליבו אותי לא חוויתי את זה מעולם.
סיפרתי לבעלי כרגיל את בוחרת להעלב היית נשארת 3 חודשים אבל אי אפשר אחרי מה שחוויתי זאת ממש הייתה השפלה ולא רוצה לחזור למקום כזה.
מי שקראה עד לכאן תודה הייתי חייבת לפרוק