אני חייבת עזרהההההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני מנסה מעל שנה להכנס להריון ולא הולך לי... עשיתי כל הבדיקות הכל תקין, עשיתי 3 הזרעות בלי הורמונים, ללא הצלחה, החודש הרופא אמר שאקח הורמונים ואני נורא מפחדת מתאומים... נורא מפחדת שלא אכנס להריון בכלל אני כבר בדיכאון מהסיפור הזההההההה
4 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה,
    אין לך ממה להיוץ בדיכאון...כולנו כאן באותו המצב וכולנו מעודדות אחת את השניה!
    את תהיי בהריון בעזרת ה', אל תדאגי...
    כמה זמן את מנסה? מתי התחלת לעבור הזרעות?
    תרגעי זה הכי חשוב
  • היי ליהי
    אל תילחצי ותנסי להיות חיובית כי זה חלק חשוב מהתהליך...

הורמונים זה לא נורא כמו שזה נישמע.. אני לוקחת הורמונים כבר במינונים ממש גבוהים
    ומבחינת ההרגשה זה מאוד אינדיווידואלי...

כך או כך, אם עשיתם את כל הבדיקות והכל בסדר אז יש סיכוי גבוהה שתיקלטו מהר עם הורמונים..

אגב, כשאת אומרת שעשיתם את כל הבדיקות... עשית צילום רחם ורזרווה שחלתית...?

יהיה בסדר חמודית.. נשימה עמוקה, תחשבי קדימה לעבר המטרה ובין לבין תרשי לעצמך להתפנק לשיפור ההרגשה

ליטלילי

• היי ליהי
    אל תילחצי ותנסי להיות חיובית כי זה חלק חשוב מהתהליך...

הורמונים זה לא נורא כמו שזה נישמע.. אני לוקחת הורמונים כבר במינונים ממש גבוהים
    ומבחינת ההרגשה זה מאוד אינדיווידואלי...

כך או כך, אם עשיתם את כל הבדיקות והכל בסדר אז יש סיכוי גבוהה שתיקלטו מהר עם הורמונים..

אגב, כשאת אומרת שעשיתם את כל הבדיקות... עשית צילום רחם ורזרווה שחלתית...?

יהיה בסדר חמודית.. נשימה עמוקה, תחשבי קדימה לעבר המטרה ובין לבין תרשי לעצמך להתפנק לשיפור ההרגשה

ליטלילי

• אז תודיעי לרופא שאת לא רוצה 2, והוא ידאג לתת לך מינון נמוך במכוון עם מעקב.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה