היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רציתי לברר הייתי פעמים בהריון מהחזרת עוברים והפורגסטון שלי כל הזמן עלה וירד ואז נהיה הפלה ושבררתי אצל הרופא הוא אמר לי שזה בסדר אבל ידוע שהפורגסטון שומר על העובר אז איך יכול להיות שהרופא לא בודק ומברר מדוע זה ככה? ולמה זה נפל? והאם באמת זה בעיה שזה עולה ויורד?
19 תגובות
עמוד 1
אם נקלט הריון הפרוג' נשאר גבוה אם לא הוא מתחיל לרדת סמוך למחזור את לוקחת תמיכה במהלך ההריון? עשית בדיקת קרישיות לבדוק למה יש הפלות חוזרות?
היי אני בהריון תאומים וההריון התחיל עם פרוגסטרון 11 זה מאודדדדד נמוך..נתנו לי זריקות גסטון כול יום והוא עלה ממש טיפה הגיע ל 25-37..כרגע אני בשבוע 14 ואני עם זריקת פרוגסטרון רטארד 250 פעם בשבוע..לא יודעת מה הרמה כרגע לא בודקים כבר את זה..את האמת ביחידה אמרו לי שהפרוגסטרון לא כזה חשוב העיקר הבטא בלל זה הם לא מתייחסים אליו בכלל..
קודם כל אין לי קרישות יתר ב"ה דבר שני אני מקבלת לתמיכה בהריון אנדומטרין ופרגנובה עכשיו שמעתי שהפורגסטון הוא שומר על ההריון וברגע שזה יורד זה לא טוב אבל המחלקה אמרה שהכי חשוב זה הבטה אבל גם זה חשוב למה הם לא רוצים לתת לי את הגסטון מה אני אמורה לעשות?
למה לא נותנים לך גסטון?
איה
אני בקשתי שיתנו לי והם לא מעונינים מה אני אמורה לעשות לעבור בית חולים?
לא ניסית להבין מה הסיבה?? נשמע מוזר... איה
ניסתי להבין ולא ספקו לי את התשובות התחמקו
איפה את מטופלת?
אם את לא מקבלת תשובות ומענה לשאלות ולתהיות האלה.. לדעתי- תעברי אופא או אפילו בית חולים אם צריך. זה הגוף שלך והתהליך שלך ואת צריכה להבין מה קורה ולהיות הכי מעודכנת שיש ולא עם סימני שאלכאלה גדולים..........
ליטלילי
אני מטופלת בבית חולים בני ציון-רוטשילד בחיפה
חייבת לומר לך שאני מטופלת בביח כרמל בחיפה... ומאווווד מרוצה! הם מתיחסים מדהים, סבלניים, נעימים, מקצועיים.. עונים לטלפונים.....
תישקלי ללכת לשם להתרשמות אם תירצי
ליטלילי
לדעתי את צריכה להיות במקום בו תרכישי טוב. תרגישי שמטפלים בך ושאת מרוצה. בלי כלכך הרבה סימני שאלה. כי ההרגשה היא חלק גדול מנצלחת הטיפולים
בהצלחהההה
ליטלילי
תודה רבה על התגובה ליטלי את עוזרת לי מאד זה נכון שאני צריכה להיות מטופלת במקום שאני יהיה מרוצה ובלי הרבה ספקות אני באמת שוקלת על מעבר לכרמל בעקרון המליצו לי או על רוטשילד או כרמל והלכתי לרוטשילד רק בגלל שזה קרוב לי לבית ואני בכלל לא מרוצה מהיחס שמה יחס חרא של כלבים מתחמקים מלענות תשובות
אז תעשי את השינוי... זה יהיה רק לטובה!
בהצלחה מאמי!
ליטלילי
השאלה היא אם אפשר להעביר מוקפאים מבית חולים אחד לשני? ידוע לך?
הם נותנים יחס יפה? עונים לך בצורה יפה? נקלטת מהם כבר להריון? יש שם ערבים?
אני חא יטדעת אבל מאמינה שכן... ושווה בדיקה
ליטלילי
את מרוצה?
היי.. עוד לא נקלטתי אבל אני רק בתחילת דרכי ...
נותנים מענה לכל שאלה.. זמינים.. נחמדים.. מסבירים.. יחס אישי וחם!