בייבילנד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה אחרי חצי שעה שעמדתי בתור להכנס לחניה ... סהכ היה נחמד
    המון אנשים מלא עגלות .. ילדים בכל הגילאים רעש ובאלגן.
    יצאתי עם שקית מלאה אבל כמו תמיד קשה להתעלם מחזירות מעוררת בחילה והטמעות שבעם ישראל.
    דחיפות וצרחות בכל דוכן בלי לשים לב שהם רומסים נשים בהריוןן ותינוקות.
    כל אחד רוצה שבע מאות דוגמיות לשכנה לגיסה לקרובים מחול
    מסכנות הדיילות.. אנשים התנהגו באלימות. חטפו דרשו קיללו אפילו הרימו ארגזים בכוח.
    פשוט בושה...אין סבלנות לאנשים בשקל.

סהכ היה שווה באמת כמעט כולם נתנו דברים נחמדים
    חוץ ממה שבדרכ נותנים(האגיס/פמפרס ומטרנה ועוד איזה קרם לטוסיק)חילקו גם מוצצים של נוק בקבוקים מגבונים ועוד דברים שווים.

התעייפתי:-)
    מממליצה להגיע בצהריים פחות לחץ....
    סהכ היה ממש שווה
6 תגובות
עמוד 1
  • אני מתכננת ללכת בחמישי בבוקר, בתקווה שכולן יהיו בעבודה ולא יהיה שם לחץ
    אז את אומרת שמקבלים הרבה דוגמיות ?
    קניתי כרטיס מסופר-פארם וכתוב שם שמקבלים תיק בשווי 79 ₪, קיבלת אותו ? הוא שווה ?
  • אני חושבת שהיריד הזה עובד רק אחה"צ... כי זה עד 22:00 וכן בתיק הזה יש כמה טיטולים קופסאת מטרנה בקבוק של לייף ודוגמית של נס קפה. חוץ מזה בפנים מלא דוכנים של האגיס פרפרס מטרנה סימילאק נוריון נוק מאם מכירת בגדים ומצעים קאליה ובדין פרי נוק וכל מיני חברות שמוכרות משחות לטוסיק וטיפוח אורגני. לא כולם נותנים דוגמיות. ... אבל הרוב. כן שווה צריך סבלנות

• חייב לקנות כרטיס מהסופר פארם? או שאפשר לקנות גם שם ביריד עצמו? או שבסופר פארם יותר זול? ואם אני הולכת עם בעלי והילדה אז צריך שלושה כרטיסים? אשמח לתשובה?
  • בהמשך לשאלות של אוריני...
    איפה זה מתקיים?

~~ענת~~
  • לא אוהבת בלאגן.
    הפעם-נמנעת מללכת.
    רק לחשוב על זה שאני צריכה להיסחב לשם אחרי יום עבודה ולחפש חניה ולהיות צפופה עם עוד המון נשים וילדים ועוד עם איילה שלי, לא הכי מגרה.
    ו-mashiach, אני לא מאמינה שלא יהיה צפוף בבוקר, כי יש המון אמהות שהן בחופשת לידה או לא עובדות ופבעם הקודמת שהייתי, כבר מהבוקר היו הרבה שבאו. אפילו אבות.

l]
  • זה מתקיים בגני התערוכה.
    אפשר לקנות כרטיסים גם שם, ללקוחות לייף סטייל זה עולה 35 כרטיס זוגי
    ואם אין לך לייף סטייל זה עולה 35 ליחיד אלא אם כן את קונה ב60 שקל בסופר פארם ואז זה 25 ליחיד..
    ילדים נכנסים חינם עד גיל 12 אם אני לא טועה..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה