לילה טוב בנותתתת שאלה קטנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז למרות שקראתי כל מה שאפשר על ביוץ בכל מקום אפשריייי!.
    יש פה נשים עם ניסיון אז אין כמו לדעת מבחורות שעברו ויודעות מהשאר סתם לקרוא באיטנרנט..
    אז ככה עוד כמה ימים הביוץ אמור להופיע (יששש) מחכה בקוצר רוח .. עכשיו ב2 לחודש אמורים להיות הימים הפוריים שלי והביוץ .. אז אני ובעלי נעבוד יום כן יום לא מה2 לחודש עד ל8 זה סבבה נכון
    עכשיו יש לי הפרשות לבנות יחסית שמנוניות ובפנים שאני מכניסה אצבע ממש רך שם ושמנוני בפנים נעים למגע כזה אני לא נגעלת מעצמי חחח ומקווה שלא מגיעלה אותכן אתן כבר רגילות לקרוא ככה אז שאין בעיה.. נחזור לשאלה אז זה סימן טוב אני מבינה זה לקראת הביוץ שאמור לבוא ובביוץ עצמו ההפרשות יהיו שקופות ונמתחות?
    כי אחרי המחזור כמה ימים ככה היו הפרשות מימות ודביקות ויבש בפנים ..אז לפי כל זה הכל הולך טוב??

תודה ולילה טובבב בנותתת
4 תגובות
עמוד 1
  • לפני ביוץ יש הפרשות וגם בביוץ עצמו.
  • אצלי היו הפרשות צמיגיות בביוץ
    ואני לקחתי כמה ימים לפני וכמה ימים אחרי (חישבתי ביוץ במחשבון ביוץ באינטרנט)
    ופשוט עשינו את זה כל יום

• אכן יש הפרשות צמיגות בביוץ וזה בסדר , אך בלי קשר אני הייתי ממליצה לך לעבוד בביוץ לפחות 4 ימים מעבר למה שאתם מגדירים לעצמכם אנחנו ניסינו בתאריכים הרצויים וזה לא הצליח אך כשה שכנו מעבר זה כן הצליח :-) הגוף שלנו פועל אחרת ממה שהרופא או מה שכתוב באינטרנט אין מה להפסיד רק להרוויח :-)
  • כן .. אני מקווה שאני יקלט בפעם הראשונה שאנחנו מנסים !!
    היום יש לי תור לרופאת נשים שוב .. נראה מה תגיד אולי היא תוכל להגיד לי אם הביוץ קרוב ?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה