חיסון נגד שפעת - מי עשתה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בננות,
    אני יודע שלנשים הרות מומלץ ביותר לעשות אותו, אבל קצת חוששת לפתח מחלה כתוצאה מהחיסון...
    מישהי עשתה?

~~ענת~~
15 תגובות
עמוד 1
  • לא עשיתי גם מהחשש להיות חולה
  • לא עשיתי אבל מתקוונת לעשות את התרסיס. אני אמורה ללדת בפברואר ועד אז הולכת לעבוד מול קהל של אנשים לא מנומסים שמתעתשים ומשתעלים אלייך בלי לעשות חשבון. זאת הפעם הראשונה שאני חושבת לעשות את החיסון
  • שמעתי על החיסון וחשבתי לעשות..
    יש לי חודש הבא חיסון נגד שעלת שעליו המליצה לי האחות שאפשר לעשות אותו עד שבוע 35 בערך...

אני יראה איך אני מגיבה לחיסון ואם אני ירגיש טוב אני יעשה גם את השפעת
    תמיד טוב לעשות

• מאוד מאוד מתלבטת, גם לגביי וגם לגבי הילדים.

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • אני עשיתי. מקווה שלא התבלבלתי :(
  • אני בד"כ עושה, ואין שום תופעות לוואי... אבל הפעם חוששת שאולי גלל ההריון הגוף יגיב באיזו מחלונת, ולא בא לי בכלל... למרות שרופא נשים שלי אמר שזה לא סוג חיסון (לא זוכרת את המונח) שיכול לגרום למחלה, כך שלא צריך לדאוג.

malinka75, מתי עשית? אין תופעות לוואי? את בהריון בימים אלה?
  • אני אף פעם לא עושה ונראה לי מיותר
    אדם רגיש ידבק גם עם החיסון וגם בלעדיו ולשפעת לא באמת עוזרים כדורים אלא רק תרופות סבתא שזה גם ככה מה שמותר לנו ההריוניות.
    מוסיפים לת**** מראש עוד לפני החורף ויטמין C (קיווי, גמבה אדומה, פרי הדר) מתלבשים טוב (כתפיים מכוסות, גרביים בערב) שותים הרבה נוזלים ודואגים להיות במקומות מאווררים ולא להיות ליד חולים או סתם מצוננים.
    אצלי זה עובד כל שנה, במקסימום צינון.

תהיו לי בריאות!
  • mashiach, אין ספק שההמלצות שלך נכונות, אבל... הן לא תמיד מסתדרות עם המציאות
  • אני עשיתי ועושה כל שנה. החיסון המומת אינו אמור לפתח תסמינים של מחלה אלא רק החיסון המוחלש (שאסור לנשים בהריון בלאו הכי).
    מדובר בחיסון קל יחסית, שמכסה את הזנים העיקריים, לעומת שפעת שהיא מחלה קשה (שפעת זה לא רק צינון ותחושה רעה, זה חום מאוד גבוה שלא יורד במשך מספר ימים וסיבוכים אפשריים מכאן ועד...).
  • רציתי לעשות היום, כי כבר הייתי במרפאה בכל מקרה ואי אפשר לעשות חיסון כשמצוננים, יופי אני מצוננת כבר חודש ובגלל שינוי מזג האויר זה גם לא משתפר, מה שחסר לי עכשיו זו שפעת
  • אני עשיתי - בדיוק אתמול.
    אין חשש מלהיות חולה כי מזריקים נגיף מומת.
    לדעתי מתן חיסון הוא חשוב מאוד בזמן הריון גם כדי שאת תתחסני וגם כדי שהנוגדנים יעברו לעובר וכאשר הוא יוולד הוא יהיה מחוסן טבעית (כי עד גיל חצי שנה לא מחסנים).

בהצלחה :)
  • שירלי צודקת... גם את וגם העובר מתחסנים ביחד
    כך העובר מוגן איך שהוא נולד ואין צורך לפחד
    בדיוק דיברתי עם האחות התייעצתי איתה והיא אמרה לי לעשות
    אפשר לעשות את זה בבריאות האישה , זה ללא עלות וזה מגיע בזריקה

• לא עושה.
    לא לוקחת סיכון.
    משתדלת לתגבר את הפלוגה בויטמין C ושאר תוספות.....
    ידעתן שגמבה בשלל צבעיה עשירה בויטמין C?

• לא עשיתי עד היום

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• לא עשיתי ולא מתכוונת לעשות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה