היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כפי שאתן יודעות ביום שני לפני שבועיים התאשפזתי לזירוז בגלל iugr (עובר קטן לגיל ההריון) ביום רביעי בערב נכנסתי לחדר לידה, שמו פיטוצין שגרם לצירים אבל לא אפקטיביים, אח"כ שמו פרופס- טבליה כזו בנרתיק שאמורה לגרום לפתיחה, ולאחר כמעט יממה- כלום, נאדה.. הגעתי עם פתיחה 1.5 ונשארתי עם פתיחה 1.5... אז רצו לחזור לפיטוצין אבל הקטנה התחילה עם ירידות דופק, מסתבר בדיעבד שכבר סגרו אותי לניתוח בגלל כל הסיפור.. המיילדות ניסו לטפטף לי כל הזמן שהאופציה של ניתוח על הפרק וכו וכו... אחת המיילדות ראתה כמה אני נרתעת מניתוח ופקעה לי את המים. מרגע זה הלידה טסה!!! אחרי שעתיים הייתי עם פתיחה 5, כמה דקות אחרי שהמיילדת יוצאת אני אומרת לאמא ולבעל- תקשיבו, אני מרגישה הזויה, הרגע היא בדקה אותי והיה פתיחה 5, אבל אני מרגישה לחץץץ.. אז למרות שהרגשתי קצת דבילית קראנו לה שוב, באה בדקה, פתיחה מלאה, ויאללה לחיצות.. שעה וחצי והנסיכה הפצפונת הייתה בחוץ... 2 קילו של שלמות ומתיקות!! מאז אנחנו במרדף אחרי האוכל, שוקלים יום יום לראות עליה, ובינתיים היא מפתיעה לטובה! חצתה כבר את ה2300! עסוקים כעת בעיקר בלהסניף ולנשק את האוצר הקטן הזה.. יש כמובן הרבה שאלות ותהיות של הורים צעירים אבל זה כבר בהודעה נפרדת...
16 תגובות
עמוד 1
אילו בשורות טובות וסיפור לידה מרגש! תמר, שיהיה לכם בשעה טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!! גדלו את הנסיכונת בנחת ובאהבה!!!!!!!!!!!!!!! [
אני שמחה לשמוע שהייתה לידה מהירה (מרגע פקיעת המים) ושהבייבי בריאה ושלמה תהנו מכל רגע ותמיד תזכרי שהפורום הזה מלא בנות מנוסות שיכולות לתת לך מענה כמעט לכל בעיה שיש לך
מזל טוב!!!!!!!
מזל טוב!! בשעה טובה ים של בריאות !!!
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
סיפור מדהים סוף טוב הכל טוב
איזה אושררררר שתמשיך לגדול, לצמוח ולהשמין כראוי
תודה יקרות!!! יש לה שם- קוראים לה רוני בת ציון, או בקיצור- רוני היא ממשיכה לגדול יפה- מאתמול לשלשום עלתה 50 (!) גרם, ושנינו הסתובבנו כמו שני טווסים וחוצמזה היא מתוקה ומהממת ב"ה בלי עין הרע טפו טפו טפו... תודה לכן על כל הברכות!!!