איקקלומין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני מהפורום השכן של מנסים להיכנס להריון
    רציתי לשאול אתכן לגביי הכדור איקקלומין...
    בת 26 מנסה שנה להיכנס להריון ללא הצלחה..החודש ביצעתי מעקב זקיקים ונאמר לי שהזקיקים קטנים ולא מתפתחים (יש לציין שאני שומרת נידה וביצעתי פעמיים בדיקת דם חודש אחרי חודש ושיצא שאני כן מבייצת)
    התייעצתי עם ד"ר ערן הדר מהפורום שאמר שאכן איקקלומין יכול לעזור לי...
    רציתי לשאול אתכן האם יש לזה תופעות לוואי? אם כן כמו מה?
    יש בנות שנטלו את הכדור ונקלטו מיד?
    תאכלס אין לי מרשם לזה אבל לחברה שלי יש והיא אמרה שהיא תביא לי...עדיף דרך רופא או כבר לקחת?
    ממש אובדת עצות

ממתינה לתגובתכן :))
5 תגובות
עמוד 1
  • רק דרך רופא!!
    לי אישית הכדור לא עזר...לקחתי 3 חודשים היו זקיקים יפים אבל הרירית נשארת דיי דקה עם הכדור הזה
    בסוף התגלתה בעיית זרע....אז זה דיי היה מיותר עבורי

עשית מעקב זקיקים מסודר? פרופיל הורמונלי?

איה
  • עשיתי פרופיל הורמונאלי ויצא תקין...
    קראתי באינטרנט שהתופעות לוואי זה שהרירית נהיית דקה ואז נותנים עוד כדור שמתגבר על זה או משהו כזה...
    הרופאים גם המליצו לעשות לבעלי בדיקת זרע, אבל אין לי בכלל ביוץ אז אני כבר לא יודעת מה לחשוב
  • את סובלת משחלות פוליציסטיות?

איה
  • אז זהו שכל הזמן בכל בדיקה אומרים לי שיש הרבה זקיקים קטנים..
    אבל גם בבדיקת אולטסאונד על ידי רופא כמה פעמים וגם הטכנאית לא אמרו לי שחלה פוליצטית...אף אחד לא ציין זאת בפניי...אז לא יודעת
  • אני ממליצה לך לעשות מעקב מסודר של זקיקים ודם...
    ולשאול את הרופא שלך לגבי איקקלומין

גם אצלי הזקיקים קטנים ושלקחתי איקקלומין וצריך הרבה סבלנות, הביוץ היה ביום 30!!!
    אז תבקשי את הכדורים ותעשי בצורה מסודרת מעקב....

מוזר שהרופא שלך לא הציע את זה מעצמו

איה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה