במשך חמישה ימים בדיקת ביוץ חיובית-הגיוני1?!?!? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני עושה כבר שבוע ומשהו בדיקת ביוץ ובחמישה ימים האחרונים הבדיקה יוצא חיובית זה הגיוני בכלל???
4 תגובות
עמוד 1
  • תעשי מעקב זקיקים... למרות שזה נשמע שאת בהריון ולא מבייצת אבל אל תתפסי אותי במילה - אני לא מבינה במקלות ביוץ לא השתמשתי בהם.. בהצלהח!~
  • לא להסתמך על הבדיקות האלה לי היה שבוע 2 פסים והייתי בטוחה שאני בהריון ואז כששאלתי רופא הוא אמר לי שלוקח זמן להורמון ה LA לרדת ובגלל זה יוצא חיובי בבדיקות ביוץ..עדיףף שתעברי למעקב זקיקים זה יותר מדיוק

• לי זה גם קרה והתברר לי שאני בהריון אז תעשי בדיקת הריון ביתית
    בהצלחה

• או שאת בהריון, או שאת לוקחת הורמונים (אוביטרל, למשל), או שאת לא יודעת לקרוא את התוצאה נכון.

כל יום תראי פס ביקורת (העליון ) חזק ופס בדיקה (התחתון) חלש. זו תוצאה שלילית.
    בתחילת הביוץ ההורמון עולה ותקבלי שני פסים חזקים באותה מידה. רק זו תוצאה חיובית.
    זה מה שעשית?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה