זיקפת בוקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זיקפת בוקר נועדה למנוע הרטבת כשהשלפוחית מלאה ,עד כאן הכל טוב ויפה ,אבל למה אחרי כל השתנה עם חצי עין פקוחה של הגדול שלי (לא הבעל סנקס טו גוד) ב6 בבוקר אני צריכה לראות שלולית מאחורי האסלה וריח של משתנה ציבורית בשירותים שלו ? אי אפשר היה למצוא פטנט אחר ?
    וידעתן שגבר חווה 6-7 זקפות בלילה ? המממ מעניין

ובימים אלו אני נזכרת שאיתי הגיע לגיל שדברים מסביב יותר מעניינים מאוכל ,רק חבל שאני מגלה את זה כשאני כבר לבושה בבגדים שאני יוצאת איתם ללימודים ועכשיו אני יושבת איתם בתוך שלולית של חלב (לפחות זו לא אותה שלולית של שתן של הגדול )

זהו להיום .
7 תגובות
עמוד 1
  • הבן שלי "רוקד" כשהוא משתין.... כמה פעמים אנחנו מסבירים לו שכשמשתינים לא זזים ומכוונים לחור ולא לסבון הזה של השירותים......
    לצערי שאני זוכרת שהיו מריבות גם בבית שלנו (הורים....)

איילי מאוד מתעניין בזיקפה שלו לאחרונה.... בנתיים אנחנו מתעלמים או מסבירים שנוגעים בזה בחדר שלו לבד......

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• חחחחחחח
    מאיה הרגת אותי!!

פינת היום שלנו- זיקפת בוקר!
    כמה עובדות מעניינות על זיקפה!!

מאיה ממש פינת העשרה
  • בהחלט יש לי את זה , יש כמובן עוד השערות לזיקפת בוקר .
    וגם איתמר גילה שנעים לגעת בבולבול ,אני גם מסבירה שלא נוגעים בו ככה מול כולם .
    אבל ההשתנה הזו באמצע הלילה כשאני שומעת מהמיטה את הפיפי נוחת על הריצפה גורם לי לחשוב שזהו מעכשיו רק בנות
  • חחחחחחחחחחחח

• כן גם שלי בן 4,זה הצעצוע הכי אהוב אליו, כל הזדמנות הוא דוחף לשם את היד במיוחד כשהוא צופה בטלויזיה. וגם אצלי הוא מפספס את האסלה אבל זה בגלל שהוא מתאפק עד הרגע האחרון ואז רץ לשירותים ביד אחת מנסה לשלוף ביד שנייה להרים את המושב של האסלה.
  • טוב אצלי הוא פשוט עצלן מידיי כדי לכוון וכל יום אני מנקה את הרצפה ושוטפת עם אקונומיקה!זה משהו!
  • אוי את הורסתתתת!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה