עצובה מאוד ומתוסכלת :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות יקרות
    אחרי שהגבתי המון עכשיו בשרשורים שלכן
    (לכל מי שהיה לי מה לומר......)
    ולמרות שאני יודעת שאתן ישנות עכשיו ברובכן....

אני חייבת לספר לכן ולפרוק מהלב~
    למי שזוכרת מתחילת ההריון גילו לי בקטריה בשתן
    בהתחלה משהו לא רציני ממש בקטנה והרופא נתן כדורים שמותר לקחת בהריון
    אחרי 9 ימים ובדיקה נוספת כביכול עבר לי
    בבדיקה הבאה שוב התגלה משהו ולמי שזוכרת הרופא די פישל ומסר לי תשובה שגויה בטלפון

15 תגובות
עמוד 1
  • אנטביוטיקה לוריד? כלומר יש צורך באשפוז? כנראה שיש חיידק רציני. אני מציעה לך להתייעץ שוב אם אינך רגועה. ובכל מקרה במידה וצריך לפעול לפי הנחיות הרופאים. מקווה מאוד שהכל יעבור בשלום תרגישי טוב ושמרי על עצמך
  • מקווה שהכל יעבור בשלום ...תתייעצי עם עוד רופא
    ולחשוב חיובי..יהיה בסדר!
    חיבוק ענקי!!!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • תלכי לחווד דעת נ וספת.....

והעיקר להשאר אופטימית

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• נראה לי מחמירים אצלכם מידי ומלחיצים....
    אני הייתי הולכת לחוות דעת נוספת
    לא נכנסת ללחץ מיותר ... לא בריא לך
    מחבקת אותך מלא מכאן
    רק בריאותתתת והכל יהיה בסדר אביבית
  • אם הרופאה פישלה פעם אחת הייתי ניגשת לחוות דעת נוספת.
    בכל מקרה, אני לא חושבת שהיו אומרים לך לעשות אנטיביוטיקה לוריד מבלי לציין מפורשות שיש סיכון לעובר, כך שאם אמרו שאין סיכון כנראה שאין כי אסור לרופא לשקר.

בשביל הרוגע שלך - גשי לחוות דעת נוספת.

תהיו בריאים ותעדכני.
    אוהבים אותך ושולחים לך חיבוקים
  • הי מותק, קודם שולחת המון חיבוקים... האמת שלי לפני חודש נתנו אנטיביוטיקה לוריד במשך שלושה ימים בגלל דלקת בשתן וחשד לדלקת בכליה שהתברר כחשד לא מבוסס... והאמת שהרגשתי ממש הקלה אחרי זה, אחרי שלושה ימים בגלל שהגבתי טוב לטיפול העבירו לאנטיביוטיקה דרך הפה למשך שבוע בבדיקה אחרי הסתבר שעדיין נשאר ושוב אנטיביוטיקה לשבוע. עכשיו מחכה לבדיקה חוזרת בתקווה שהצלחתי להיפטר מזה. הרופאים אמרו לי שדרך הוריד זה לא יזיק לעוברינה ושחשוב למגר את החיידק, בנוסף התייעצתי גם עם מטפל טבעי שאנחנו מאוד סומכים עליו שאמר שבמקרה כזה אין ברירה ושזה לא אמור להשפיע על הבייבי. רק להקפיד לקחת אחר כך פרוביוטיקה... מחזיקה לך אצבעות שיעבור כלא היה... המון בריאות לך ולפיצי...
  • קודם כל אף פעם לא מזיק לשמוע חוו"ד נוספת.
    חוצמזה לא ציינת איזה חיידק זה ועד כמה הוא מסוכן. אם אכן מדובר בחיידק שיכול להזיק לעובר אז למיטב ידיעתי אין פיתרון אחר חוץ מאנטיביוטיקה.
    מה שאני הייתי עושה במקומך, בודקת עד כמה החיידק מסוכן ואם באמת יכול לפגוע בעובר, כלומר האם חייבים אנטיביוטיקה.
    במידה והתשובה היא כן, אז ממי אין מה לעשות, תגידי תודה שגילית בזמן ושזה מטופל. אחרי האנטיביוטיקה תקחי פרוביוטיקה (מחזיר את החיידקים הטובים לגוף אלה שנהרסו באנטיביוטיקה) ויהיה בסדר
  • מאמי שלי..תתייעצי עם עוד רופא...ואם אומרים לך את אותו דבר אז תעשי את זה..מבינה את עניין הכימיקלים אבל את חןיבת לדאוג לבריאות שלו ושלך..יש לך פייסבוק?
  • מאמי
    קל לדבר אבל חייבת לומר
    מחשבה יוצרת מציאות.
    תחשבי חיובי, תבקשי בהדלקת נרות

• אני הדעה של הבנות להתעייץ בדחיפות עם עוד רופא..
    בדחיפות הכוונה ליומיים הבאים כי אם לא תקחי אנטיביו' לוריד
    בהקדם אולי זה באמת יעשה נזק..
    אני אישית ככ פרנוידית הייתי לגבי ההריון שהייתי עושה מה שאומרים לי
    מה זה החיידק הזה?? תקראי קצת באינטרנט אולי תקבלי מושג
    מה האופן טיפול ותדעי יותר טוב מה לעשות...אבל אל תגזימי עם המידע
    שיד באינטרנט כן???

רפואה שלמה!
  • היי בנות
    לקחתי את העצות של כולכן
    קבלו קצת תשובות ומידע ממה שאני כבר יודעת

אני אכן אבקש בהדלקת נרות
    כל שבוע אני שמה יד על הבטן ואומרת גם לעוברי שבת שלום (וגם בקידוש)

לגבי הפייסבוק- אני שומרת על אנונימיות בפורום מכיוון שהכל פה זה דברים נורא אישיים

אכן מאוד מלחיצים פה ומסתבר שהרופאה ממש הלחיצה אותי והרופא נשים היום יותר הרגיע אותי (הלכתי לקבל את דעתו על הבדיקות)

החיידק נקרא: STAPHILOCOCUS HAEMOLITICUS
    אתמול כמובן שישבנו לראות מה לד"ר גוגל יש להגיד
    ואכן החיידק הוא בדרכי השתן וגם מופיע כחיידק בעור אצל חלק מהאנשים
    מסוכן לעובר כמובן וצריך להיפטר ממנו טרם לידה (עלול לגרום לצירים מוקדמים)
    לגבי האנטיביוטיקה לוריד - הרופא נשים שלי אמר לי היום שהיא מותרת לי אבל שהוא ממליץ לי על כדור אחר לקחת 7 ימים פעמיים ביום, אנטיביוטיקה שלדעתו תעזור ואז אין צורך באשפוז והזרקות
    אקדים ואספר לכן שאני ממש הייתי בתחושת בטן שאין לי כלום ויש טעות בבדיקה ולכן היום ביצעתי שוב על דעת עצמי בדיקת שתן ובדיקת תרבית שתן על מנת לוודא שאכן קיים החיידק
    מהסיבה הפשוטה שלפעמים אם מזיעים, או הנרתיק לא נקי, או הכוס בדיקה נגעה בנרתיק ועוד כל מיני סיבות אחרות הבדיקה יכולה להשתבש מסתבר
    אז דבר ראשון הבוקר בצום עשיתי שוב בדיקה
    ויהיו תוצאות עוד כמה ימים
    בינתיים איני לוקחת סיכונים והיום מתחילה את הכדורים שנתן הרופא
    בנוסף קיבלתי ממנו וגם מהרופאה אתמול הנחיות רבות
    תחתוני כותנה, לא לשטוף בסבון ריחני, לא להשתמש במגני תחתון, לשתות הרבה מיץ חמוציות, הרבה מים כמובן, לא ג'ינס (חם פה מאוד כל השנה ומזיעים בקלות) ועוד ועוד שכאלה
    אני ילדה טובה ומיישמת הכל
    אני מאוד מאמינה בלחשוב חיובי אבל בהחלט מתסכל שזה בפעם השלישית וכל הכדורים האלה בהריון מרגישים לי מוזר- לקחת בידיעה כימיקלים....
    אקנה את הפרוביוטי שהמלצתן לאחר האנטיביוטיקה

תודה לכולן על החיבוקים ועל השיתוף (אלו שחוו גם)
    ורק אוסיף ואומר לכן שהכי מוזר בכל הסיפור שאיני מרגישה כלום
    לא שורף, לא מציק, לא כלום
    אבל היום מתחילה את הטיפול וכמובן שאעדכן בהמשך

תודה על הקריאה והעזרה! בעזרת השם שיעבור מהר

• בוקר טוב.
    בסה"כ זה לא סוף העולם וטוב שהתייעצת עם הרופא שעשה לך קצת סדר בכל העניין.
    אני ממליצה לך גם לקנות תוסף חמוציות עובד יותר חזק ממיץ וחשוב לשתות הרבה מים!!!
  • איפה את גרה?

בשורות טובות!!!

• נשמע טוב התוסף חמוציות
    זה מגיע בטבליות מציצה או כדורים?
    אני אחפש
    הרופא אכן עשה לי סדר בבלגאן
    והבוקר התחלתי עם האנטיביוטיקה שנתן לי ומהפורומים של הרופאים בעברית אני רואה שזה אכן בטוח לשימוש בהריון

ואני גרה בקאריביים
  • תוסף חמוציות מגיע בכדורים לבליעה ולא למציצה, אבל כמו שידוע לי אין לזה ריח לא טוב וזה גם לא גדול מידי, כך שזה אפשרי (ולא מגעיל בהריון..) לקחת..עובד פלאים!!!
    לגבי הפרוביוטיקה (נקרא גם אצידופולוס), אפשר לקחת עם האנטיביוטיקה אבל מרחק שעתיים אחד מהשני, אבל אני מציעה לך לא להשתגע עם מלא כדורים.. וכשתסיימי את האנטיביוטיקה תקחי. תקחי את כל האריזה עד לסיומה, זה בטוח לשימוש ולא מזיק (רק מועיל).
    (הריי מה הבעיה עם האנטיביוטיקה? היא מחסלת את החיידק אבל על הדרך גם הורגת את החיידקים הטובים שלהם אנו זקוקים והפרוביוטיקה מחזירה את החיידקים הטובים לגוף).
    אגב, אני נטורופתית..
    תרגישי טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה