הפקק הרירי השתחרר סוף סוף סימן ללידה אבלללללל - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה עכשיו ??? מתי זה יקרה ??? אני בסוף שבוע 39 וזה ניהיה ממששששש קשה ומתיש אני כמעט כל ערב בימים האחרונים מוצאת את עצמי בוכה כאילו שאהיה בהריון לנצח אני יודעת שזה אנוכי אבל הייתי רוצה את הגוף שלי בחזרה ולא 16 קילו מעבר :-( איך מורידים אחר כך את כל זה ?????
13 תגובות
עמוד 1
שימי לב שזה רק הפקק הרירי ואין דם טרי או מים, משום שאז יש לפנות לחדר לידה. שיהיה במזל טוב.
זה נראה לך כמו נצח.. אבל עוד גג שבועיים את תהיי אחרי ואת תצחקי על עצמך על איך חשבת דברים כאלה הכל יעבור בעזרת השם ותהיה לך לידה קלה, ויהיה לך אוצר בידיים אל תדאגי הכל עובר... והמשקל יורד ותישמרי קצת ואת תחזרי לעצמך זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך מזל טוב מאמי תרגישי טוב
קודם כול שתהיה לך לידה קלה ועם ידיים מלאות אמן... לגביי להוריד 16 קילו שעלית אז חצי מזה ירד גם ככה עם הלידה (משקל התינוק+שילייה+מיי שפיר).. אני בהריון עם הבת שלי עליתי 35 ק''ג ומיד אחרי הלידה ירדו ממני 20....כמובן שנישארתי עוד הרבה זמן עם העודף משקל..הכי חשוב זה העובריקו שבתוכך ולא כמה תשקלי אחריי.. שיהיה בהצלחה בלידה
למרות כל הקושי ... הסוף ומה שאת מקבלת בסוף ההריון הזה אני חושבת שזה שווה גם 1809 קילו חח :) הכל עובר העיקר שאת בריאה ושהתינוק\ת יגדלו ויהיו בריאים !!!
את תחזרי למשקל שלך אל תדאגי גם אם ישאר קצת עודף זה יירד ותעשי קצת כושר. לפעם הבאה תאכלי נכון כדי להמנע מזה ואז לא תרגישי ככה. שזה לא יוריד לך את השימחה שאת צריכה להרגיש עכשיו, אל תחשבי על זה. נדמה לי שצריך להעלות משהו כמו 12 קילו במינימום אז זה בסדר. אני חושבת שלהעלות 12 קילו במקסימום זה גם בסדר כי אחר כך להוריד 5-7 קילו יותר קל. זה לפעם הבאה, עכשיו את לקראת הסוף תתמקדי בזה וכשתהני מהאוצר לא תחשבי על זה וזה יירד מעצמו.
הסוף נראה ארוך מתמיד אבל את קרובה מתמיד לי השתחרר הפקק ולאחר כמה שעות הייתי עם תינוקת קסומה בידיים ... בשבוע 39+6 אז תתכונני זה קרוב ! שיעבור בקלות ובמהירות
אביבית
תודה בנות .. וברור לי שזה הכי שווה את מחכה לראות את הנסיכה!!! :-) כמובן שהסבלנות כבר פוקעת
לפי מה שהבנתי מכן בנות חשבתי שהפקק הרירי שיורד מסמן שהתחילה הלידה... מסתבר שיש לי עוד הרבה ללמוד
גם אני חשבתי שברגע שהפקק משתחרר זה כבר זה ויאללה תינוק החוצה.... חחח יחי האופטימיות ויוי יהיה בסדר!! עוד קצת סבלנות וזה מאחורייך... עוד מעט תהיה לך בייבי מהממת בידיים! את קולטת?!?
עדיין לא מעכלת... מתה להגיע לרגע המיוחל הגעתי למסקנה שאחרי לידה גם לבעלים צריך להביא מתנה אחרי כל מה שהם עוברים בהריון חחחח מסכן בעלי כבר שיגעתי אותו והוא כזה מקסים כל כך סבלני לא יודעת מאיפה שואב את כל הכוחות
בשבוע שלך כשכבר יורד הפקק זה אומר שזה בהחלט מתקרב ומאוד. זה עוד יכול לקרות גם היום
זה אוטוטו יקרה
ממש מוזר אבל אני לא זוכרת אם ירד לי פקק בהריון הראשון..כל פעם מנסה להיזכר בזה ללא הצלחה..כנראה שפספסתי אותו בהריון הראשון או שחשבתי שזו איזה הפרשה מוזרה..