המחזור עדיין לא הגיע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אני ביום ה-27 ועדיין המחזור לא הגיע.
    יש לי הרגשה עדנקית שאני אכן בהריון , יש לי מלא תופעות כמו בחילות, סחרחורות, כאבי ראש ועייפות ( תופעות שמוקרות לי מהריונות קודמים).
    האם כד לי כבר לבצע בדיקת הריון? בהריונות הקודמים שלי גליתי רק ב שבוע 6 לפי זה הייתי עושה בדיקות ותמיד היה יוצא לי שלילי.
    עוד שאלה : אני שומרת טהרה זמן המחזור לי וא 5 ימים ועוד 7 נקיים זה אומר שאני טובלת ביום ה-12 , הבנתי שזה הביוץ נכון?
3 תגובות
עמוד 1
  • אם בהריון קודם גילית רק בשבוע 6 תמתיני שיהיה איחור של יומיים שלושה לפני שאת עושה בדיקה על מנת לא להתאכזב לחינם.
    אי אפשר לדעת בוודאות מתי הביוץ שלך, לרוב, במחזור של 28 יום הביוץ ביום ה 14. אבל זו לא נוסחה וודאית.
    תמיד מומלץ לעשות זאת וכמה שיותר החל מיומיים לפני הביוץ ועד 3 ימים לאחריו.
    בהצלחה
  • אני מקווה בשבילך שזה הריון, אבל מנסיון אישי לא כל עיכוב ואפילו תופעות מעידות בהכרח על הריון. כשהגדול שלי היה בן שנה היה לי פעם איחור של שבועיים במחזור+ השידיים התנפחו ואפילו היה לי חלב ,למרות העובדה שהפסקתי להעניק אותו כבר בגיל 3 חודשים. הייתי בטולה שאני בהריון אבל הבדיקות ביתיות היו שליליות, אפילו הלכתי לעשות בדיקת דם שגם היא הייתה שלילית ואז באיחור של כמעט 3 שבועות היגיעה המחזור.
    בקיצור לכי תעשי בדיקה רק אז תדעי האם זה הריון, ובהצלחה!
  • לגבי מועד הביוץ זה מאוד תלוי כל כמה זמן את מקבלת מחזור
    במחזור של 28 יום הביוץ יתרחש ביום ה-14 והימים הפוריים הם מהיום ה-12 (כי הזרע מחזיק מעמד 3 ימים)
    כעיקרון הביוץ מתרחש 14 יום לפני קבלת הווסת.
    מתי את מקבלת בד"כ???? פחות מ-27 ימים?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה