היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לי יש עגלה שקניתי בלידה הקודמת של דר' בייבי, עם גלגלים מתנפחים. בהתחלה זה היה בסדר ואז אחרי כ3 חודשים היינו צריכים להסתובב עם משאבה קטנה. אילו היה לי כסף הייתי קונה עגלה אחרת. למרות שזאת שראית נראת יותר טובה מזאת שקניתי לפני 4.5 שנים אבל לא הייתי לוקחת סיכון בכל מקרה.
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
תשמעי. לי יש בוגבו פרוג עם גלגלי אוויר.
בניגוד לדעות שמעליי אני יכולה לומר שזה אחלה של דבר, נסיעה רכה, ירידה קלה במדרגות בלי ה-בום בום בום של הגלגלים..
אני אתה כבר ילד שלישי ורק פעמיים או שלוש מילאנו בה אוויר.. (היה חסר אויר, לא התפנצ'ר.. רק פעם אחת הבנאדם מילא לנו יותר מדי ופוצץ לנו... הלכנו להחליף את הפנימית בחנות אופניים
הצלחתן לבלבל אותי עוד יותר עכשיו החלפתי רכב לא התלבטתי כמו עכשיו אוףףף
לי יש עגלה של phil&teds
בעיקרון עגלה מעולה! את דוחפת אותה ולא מרגישה אותה כי היא זזה חלק לגמרי יש לה גלגלי אוויר היה לי פאנצ׳ר פעמים-שלוש באמת נתקעתי ובעלי בא לחלץ אותי
לי יש עגלה עם גלגלי אוויר - של חברת קאם. עוד לא השתמשתי בה הרבה, סה״כ יצאנו כמה פעמים ... לדעתי אין שום סיבה לפנצ׳ר סתם ככה ... ואוויר למלא אפשר גם בבית ע״י משאבה של אופניים ואפשר לקנות את זה. עובדה שבעלי עשה כת זה בבית ואין צורך בתחנת דלק. גם לגלגלים רגילים יכולות להיות תקלות ...
מישהי יכולה באמת להסביר את ההבדלים בין סוגי הגלגלים? עד היום לא הצלחתי להבין
הבנתי שהגלגלי אויר הם כמו הגלגלים של האופניים יכול להיות שיהיה בהם פנצ'ר וצריך למלא בהם אויר ולמי יש עצבים לזה..
ויש את הגלגלים המוקפצים שמונעים פנצר שעדיף אותם
תקשיבי יש עגלה עם גלגלי אויר שהיא הכפילה של הפג פרגו בוק פלוס.. אני לא זוכרת את שמה, יש איזה חנות באור יהודה אם אני לא טועה שמוכרת אותה. בררתי והיא כמו הפג רק עם גלגלי אויר לכן לא התקרבתי. שוב, את שמה אני לא זוכרת אבל יש שירשור בפורום שלי עם מישהי שיש לה אותה ממש לפני כמה חודשים אם יש לך סבלנות לחפש...
קאם דינמיקו שלי היא כמו הפג בוק פלוס, אפילו ידית דומה :) ... עם גלגלי אוויר (גלגלים קידמיים הם רגילים, לא אוויר) , אני מרוצה בינתיים :) לדעתי אין עוד עגלות שדומות לבוק פלוס אבל אולי אני טועה ...
אולי לא הבנתן אותי נכון.. ירדתי מהעינין של הגלגלי אויר אני גרה במושב ונראה לי בעייתי להתקע עם פנצר אני יוותר על התענוג