ניתוח קיסרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.קיבלתי הפנייה מהרופאה שלי לניתוח אלקטיבי.מכל מיני סיבות כאלה ואחרות שוקלת ללדת בניתוח ופונה אליכן לא בדביל שיכנועים ללדת טבעי אלא דווקא להפך..מישהי שעברה ניתוח אלקטיבי אשמח לטיפים והמלצות ממנה.אני גרה ביפו..הבנתי שבאיכילוב עושים..
    מישהי יודעת באיזה שבוע עושים?
5 תגובות
עמוד 1
  • לא עשיתי קיסרי, אבל אני יודעת שניתוח קובעים בדר"כ לשבוע 38-39...

• קודם כל זה בחירה שלך באיזו דרך את רוצה ללדת, ולא תמיד יש לנו את האפשרות. בהריון הקודם התחלתי את ההריון עם כך שאני הולכת על קיסרי בהרדמה מלאה בלבד בגלל כל מיני סיבות אישיות ולא רפואיות, לאחר שקראתי המון חומר באינטרנט שיכנתי את עצמי לנסות לידה רגילה עם המון אפידורל, אבל התכנונים לא תמיד יוצאים לפועל ובסוף לא הספקתי לקבל כלום לא אפידורל ולא אקמול
  • היי מאמי!
    אני עברתי ניתוח קיסרי-לפני שנתיים וחודשיים- עקב כך שהדעתי לשבוע 40+5 ולא התפתחה לי לידה, וגם בגלל הסיבה העיקרית בעצם-שהבן שלי שקל מעל 4 קילו .. אז לא לקחו סיכון ואכן הוא נולד 4+.

ההמלצות שלי לגבי ניתוח זה שעדיף לך לקבוע תור לסביבות הערב- ואני אגיד לך למה... אני נותחתי ב21:30 בערב- ב21:37 כבר שמעתי את הבכי של התינוקי שלי בחלל החדר, זה עניין של 7 דק!!! אחרי זה התאוששות ואת האופוריה מוחלטת! הפלוס בכך-זה שאת כבר עייפה מכל היום-מעבירים אותך ישר לחדר ואת ישנה עד הבוקר.. שקט,המחלקה בלי אנשים- בבוקר את קמה ליום חדש אחרי שנחת כמו שצריך ולא שמעת קולות של מבקרים עם השותפה לחדר שלך- חברה שלי עשתה ניתוח בבוקר-היא הרגישה את כל ההרדמה מתפוגגת וגם עשו לה רעש וממש סבלה... אז זה דבר ראשון.
    דבר שני- איך שא הולכת לישון-אחרי שסיימת את היום שלך - תשטיחי את המיטה-תשני בלי כריות בכלל-ממש מאוזן!!! אני יומיים ישנתי חצי ישיבה ורק סבלתי- ביום השלישי הרופאה באה אליי ואמרה לי "את רוצה להבריא? " ובום- השטיחה אותי... זה כאב -אבל בבוקר ממש הודתי לה. זה הכי עוזר בעולם. תזכרי-בלי כריות-ממש שטוחה.
    כמובן - תקחי משככי כאבים עוד לפני שעובר הזמן, ותתחילי להרגיש והכי חשוב- כוחות פנימיים כי זה שווה כל שניה של סבל! בהצלחה בובה.. :)

• גם אני עברתי ואעבור ניתוח קיסרי מתוכנן
    אייל היה עכוז
    ועכשיו זו בחירה שלי ( גם מסיבות שלי )
    אני כבר קבעתי תור לטרום ניתוחי בדיוק בעוד שבוע
    ואז יקבעו לי תאריך
    זה כנראה יהיה בשבוע 38+
    את אייל הבאתי בשבוע 39 ( שוב מתוכנן )
    שיעבור בקלות ונסיים בידיים מלאות !!!!!׳
    בהצלחה יקירה

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• המון תודה בנות על התשובות הענייניות ובעיקר על החוסר נסיון לשכנע אותי שלידה טבעית שה הכי טוב..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה