אז עדכון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול בעלי דיבר עם המנהלת של המרפאה ורצה לראות מה בדיוק הבעיה שלהם ומה הדרישות. כשענתה המנהלת דיברה אתו יפה אמרה שאני יודעת שענת נפגעה אבל ככה זה המנהל ככה הוא מדבר ככה הוא מתנהג ואני לא מכירה אותו אז בטח שלא ידעתי. בקיצור אמרה שהיא כן רוצה שאני יעבוד במשמרת רק אמרה שיהיה סידור לילדים אם יהיו חולים כדי שאני לא יעדר כי זה רק פעם אחת בשבוע ואני היחידה שנתנו לי להוריד משמרת ערב ולהשאיר בוקר.אז אני מקווה שיהיה בסדר ונתחיל ברגל ימין כי אני לא אוהבת את המקום הזה מקווה שיהיה טוב.
    תודה לכולן על החיזוקים על המענה ועל החיבוקים

2 תגובות
עמוד 1
  • טוב אני בטוחה שלדבר עם אישה על הנושא מביא תוצאות הרבה יותר חיוביות מאשר לדבר עם גבר....
    שמעי, תני לזה ניסיון, לפחות יש לך מקור הכנסה גם אם זו סה"כ עוד משמרת אחת נוספת.
    תשתדלי באמת ביום הזה שאת עובדת שם לא להחסיר כי זה רק יום אחד ויהיה בסדר

בהצלחה
  • יופי שהסתדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה