בדיקת זרע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    בעלי קיבל תוצאות בדיקת זרע, מורפולוגיה 1%. כל היתר בסדר.
    מישהי יודעת מנסיון מה זה אומר?
    אני בדכאון מאז התוצאות.
    אפילו לא יודעים מה עושים איתן. שלחו לנו את התוצאות בדואר.
14 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שאתם מריכים ללכת למומחה, קודם כל- תתמכיבו כי הוא יכול להתפרק לך!
    אני חושבת שיעבירו אתכם ישר להפרייה... בטח יענו לך עוד בנות..
    תהיו חזקים! בעזה תיקלטו בקרוב!!! תתני לו מיץ רימונים והרבה שום.. ;-)
  • קשה לי לתמוך בו כשאני מפורקת.
    :(
  • מקסימה שלי, זה לא הכי טוב אבל זה גם לא נורא!!!!! אפשר להילקט להריון עם מורפולוגיה כזו!! נכון שהסיכוי יותר נמוך אבל הוא קיים.

אני מבינה אותך כל כך, כשאמרו לנו שהכמות של הזרע מועטה מאוד אני רציתי למות, לא ידעתי מה לעשות אבל כשראיתי אותו, ואיך שהוא קיבל את זה הבנתי שאני חייבת חייבת לתמוך בו, אני יודעת כמה זה קשה אבל אם את רוצה אותו איתך בתהליך את חייבת להיות איתו עכשיו ולעודד אותו.
    ההפריות מעלות את הסיכויים בצורה משמעותית ואני בטוחה שבקרוב מאוד תתבשרו על הריון מקסים :)
    הרי בסה"כ אנחנו צריכים רק זרע אחד טוב, קטן אחד וחוצפן שיפה את הביצית, לא?
  • היי נעמה,
    זה קצת נמוך אבל אפשר להקלט גם ככה.
    בנוסף, את חייבת לאסוף את עצמך ולחשוב קדימה וחיובי
    היום יש פיתרון לכל דבר.
    הפתרונות קלים ומהירים. תיראי את הצד החיובי... בטיפולי פוריות התהליך מדוייק יותר ומהיר יותר..

קבעו תור לרופא מומחה שיסביר לכם מה עושים ומה התהליך

הכי חשוב שתבינו שהשד לא נורא.. אז לא להתפרק אלה להרים את עצמכם לעבר המטרה..

בהצלחה!!!!

ליטלילי

• שלום נעמה,היקרה,

אני לא מבינה מה הבדיקות שכתבת אומרות, אבל...

אני מזדהה עם בעלך בגלל שהקושי להכנס להריון הוא בעקבות בעיה שיש אצלי.
    עברתי 7 הפלות וכל הריון אצלי כרוך בשמירות הריון, רופאים פרטיים, דימומים, אשפוזים והרבה בלאגנים.

ןתמיד התגובה של בעלי היתה שהכל מאת ה' , ואם הוא רוצה לתת לנו ילדים הוא
    יתן לנו.
    וברוך ה', נולדו לנו ילדים למרות הכל.

ורציתי להגיד לך, שהאהבה אמיתית לא נימדדת בחתונה, כשמסביב הרבה פרחים ולבבות.

האהבה האמיתי נימדדת עכשו.

זה הזמן שלך להוכיח עד כמה האהבה ביניכם חזקה.
    אני משערת שהוא נבוך וחושש מתגובתך.- כמו שהייתי אני אז.

תתמכי בו, ואם את דתיה תאמיני שיש רופא גדול למעלה שיכול הכל.

ברוך ה' רפואת הפיריון התקדמה מאוד בשנים האחרונות. ואת תוכלי למצוא באתר כאן עןד בנות עם בעיה דומה שכבר בהריון.

מאחלת לכם שתצליחו בקרוב!!

• מורפולוגיה של 1% פגומים זה מצוין! 99% טובים!
    מה שאר התוצאות? ריכוז? תנועתיות?

• היי,

גם לבעלי יש מורפולוגיה של 1% וגם ריכוז וכו לא הכי בעולם ויש לנו ילד מתוקי ומקסים ועכשיו מנסים להיכנס להיריון ונוצרים עוברים....
    אומנם דרך הפריות אבל זה באמת לא נורא כמו שזה נשמע....
    תתגברו על זה ביחד עם הרבה תמיכה....
  • mommy again, הכוונה 1% טובים :(
    אבל טיפה הצלחת להצחיק אותי, אז קבלי חיוך :)

אני יודעת שעם הפריות הכל אפשרי, פשוט אני לא מצליחה להשלים עם זה שאלה הולכים להיות החיים שלי מעכשיו...

• חשבתי שהתכוונת שרשום "מורפולוגיה - 1%", ואז הכוונה למספר הפגומים.. סורי על האי הבנה.
  • הי,
    1% מורפולוגיה תקינה - זה ממש לא נורא! גם לבעלי זה ככה, אני בהריון טבעי כבר פעם שניה, בלי הפריות ובלי טיפולים! זה לקח די הרבה זמן, פעם אחרונה 1.5 שנה, כמעט הגענו להזרעות, אבל קיבלנו הפתעה נעימה!
    את צריכה לקחת את בעלך לאורולוג טוב שיסביר מה הסיבה. אבל לא לרוץ לניתוחים, כי גם ככה אפשר די בקלות להקלט, אם זאת הבעיה היחידה אצלכם.
    שיקח וויטמינים לגברים ו-Q10, מאוד חשוב!
    אני גם עברתי צילום רחם והבדיקה היתה תקינה, אבל כבר חודש אחרי הייתי בריון. לפי אגדה שמסתובבת זה גם מאוד עוזר!

המון בהצלכה ולא להרים ידיים!
  • קודם כל תירגעי, זה לא נורא כמו שזה נשמע לך. מרגיז זה כן. אבל כשנמצאים בתהליך זה עובר.
    כשמשכללים את הסיכוי להרות טיבעי הם לא רק מסתכלים על מורפולוגיה. תלוי בעוד גורמים שרשמו בבדיקה כמו ריכוז שזה ממש חשוב וכמו תנועתיות שזה גם חשוב. יש רופאים שישלחו קודם להזרעות כי הם תמיד מאמינים שיש סיכוי לטיבעי. ויש רופאים שישלחו אחרי הזרעה אחת להפריה.
    אין לך מה להיות מתוסכלת ואין סיבה לתסכל את הבעל שגם ככה בטח ממורמר.
    זה פוגע להם בגבריות. זה יוצר מתחים. וחבל שככה תהיו בתקופה שאתם צריכים לחזק זה את זו.

• הרופא אמר לנו שכדאי לנסות כמה חודשים טבעי לפני שנתחיל בהזרעות.
    מקווה שזה יצליח, למרות שהוא בעצמו נראה סקפטי.
    אנחנו גם לא בעניין לחכות עכשיו שנה וחצי להריון, לצערי.. השעון מתקתק
  • מה הגיל שלך?
  • שלושים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה