היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות האם אתן משתמשות באפליקציות שקשורות להריון? באיזה?
6 תגובות
עמוד 1
אני משתמשת ב P Tracker זו אפליקציה שמתזמנת צירים ותנועות עובר. והיא חנמית
לא מכירה
סבבה אראה :) אני משתמשת באפליקציה מאוד נחמדה שנקראת iexpect שסופרת שבועות ורשום על הבדיקות שצריך בכל שבוע. חינימית ולדעתי מצוינת.
בהריונות הורדתי את התוכנה my baby של מכבי, למחשב. גם שאני בכלל לא במכבי, במלצת הבנות פה.
מגניבה לאללה יושבת על שולחן העבודה כל יום מראה לך את השבוע + תמונת העובר יש מוסיקה קלאסית מידע על השבוע שלך טיפים לשבוע שלך סירטוני הדרכה שקשורים לשבוע שלך ועוד ועוד ועוד...
השתמשתי ב40 שבועות של כללית כי יש להם סרטונים נחמדים בכל שבוע...
לנו יש אפקליקציה שהורדנו לטאבל ועוד לא השתמשתי שירהההה- התוכנה של מכבי נשמעת מעולהת אני אוריד גם ואולי גם את זו של הכללית