נמעס לי מהעבודה הזאתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רוצה לצאת לחופשת לידה ולא לחזור לעולםםם
    לא בא לי לעבוד יותר!!!

10 תגובות
עמוד 1
  • יאללה יא בכיינית תפסיקי להתבכיייייייייייייייין
  • יווו היום את הורמנולית מאוד..... הרגע עניתי לך על הבעיות עם הבעל......
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• תכלס, כמה שרציתי לצאת כבר לשמירת הריון, עכשיו כשאני כבר בשמירת הריון מה זה משעמם לי בבית
  • היום השתגעתי לגמרי לא יודעת מה יש לי כולם מרגיזים אותי...
    אני יודעת שאתן צודקות אני סתם עצלנית, אני ישב שבוע בבית ואחר כך ירצה לטפס על הקירות חחח

• תאמיני לי כול עוד אפשר אין כמו לעבוד אני בשבוע 34 ונמצאת.בשמירת הריון משבוע 13 לצעריי לא כייף בכלל אין כבר ה לעשות משעמם רצחח בנתחלה זה כייף אבל דיי כמה אפשר וגם בשביל לצאת לטייל צריך כסף ולמי יש עכשיו כסף מיותר לפני לידה בקיצור כול עוד את יכולה תעבדי בריאות הנפש והגוף!!!!!
  • עוד קצת...
  • וואי אני כל כך מבינה אותך! אני גם לא יכולה לסבול יותר!
    אני צריכה כל היום לסדר סחורה, להוציא ארגזים ולעלות על סולמות..
    כואב לי כל הגוף ואין לי כח.. וגם יש לי סחרחורות מידי וזה ממש מפחיד אם אני באמצע הסולם..
    קיצור נמאס לי..
    קיבלתי הפנייה מהרופאת נשים לרופא תעסוקה.. נראה מה הוא יגיד ..

• בהצלחהההה
  • זה מה שאני מנסה, אבל אני גם מפחדת שאני אשתגע בבית,
    וגם הבנתי שביטוח לאומי ממש קשים עם השמירות..

• כמוני כמוווווך.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה