גם לכן עברה המחשבה הזאת בראש, או רק לי???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בלחץ שלא ישימו לילדה צמיד ביד ויחליפו לי אותה אמאלה חחחח
    ואני רוצה שבזמן ששוקלים אותה ורוחצים אותה בעלי ילך איתם זה אפשרי???

16 תגובות
עמוד 1
  • אין דבר כזה.. בשניה שהיא יוצאת ממך שמים לה צמיד
  • אין סיכוי שיחליפו חחח כבר בחדר לידה שמים את הצמיד ומראים לך אותו להשוואה עם שלך...

חוץ מזה כל התינוקים חמודים אז מקסימום.... חחחחח
  • לפי מה שאני הבנתי השקילה מתבצעת בחדר הלידה
    וגם אם אני טועה הבנתי שאת יכולה לדרוש שאת או בעלך תהיו נוכחים בכל בדיקה רפואית שתבוצע בבייבי

ופה זה לא סרט - הילד לא יוחלף לך
    צמיד זהה לשניכם. לבייבי אפילו אחד בכל רגל
  • אל דאגה ! יש לנו מספיק דאגות גם ככה .
    לגבי שקילה ורחצה ,אפילו מאוד רצוי שבעלך יהיה נוכח לא רק שאפשר !!!
    אני ביקשתי לא לקלח אחרי לידה ובעלי היה לידו והזכיר לאחות לא לרחוץ ,אם לא היה היו רוחצים אותו בלי להסתכל בדף הבקשות אפילו . ושוקלים גם בתינוקיה כי כשמשתחררים שוקלים במשקל של תינוקיה
  • אין מצב.. כמו שענו לך כאן את הצמיד שמים מיד כשהתינוק יוצא לעינייך!! השקילה מתבצעת בחדר הלידה, לגבי מקלחת אין שום בעיה שבעלך יהיה נוכח. אני גם כן בעד לא לקלח בבי"ח. רק מנגבים אותם, הם מקלחים אותם מהר מהר מתחת לזרם מים בכיור והתינוק צורח.. למה? לדעתי הכי טוב בבית.
  • אני ראיתי סרטון איך שוטפים את התינוק וזה פשוט מזעזע
    אבל אם לא מקלחים אותם הם נשארים מלוכלכים מהדם וכל זה לא??
    אני ידרוש שאם מקלחים שתהיה נוכחות זה לא נורמלי החוסר עדינות שהם עושים את זה

• זה לא שהם ממש עושים מקלחת .....
    הרי אי אפשר להכניס לאמבטיה עד שהטבור יפול
    רוחצים אותה על השידה
    וממש לא מורידים את הצמיד
    וזה נכון גם במקרה של קיסרי
    מבקשים ממך לוודא שהצמידים שלך ושל הבייבי ושל הבעל זהים וכתובים על שמך ומיד ברגע שהוא נולד שמים לו ולכם צמיד
    הוא לא ירד עד השיחרור

כמובן שבכל בדיקה תבקשו שתהיו נוכחים .....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• גם אני חשבתי את זה!
    ברגע שיצא וניגבו אותה קצת שמו לו צמיד ביד וברגל@!@

אל דאגה!
  • על איזה דברים אנחנו חושבות
    ממש מוח מעוות חח
  • נשבעת לך שגם אני העלתי את המחשבה הזו לא פעם.לפי מה שאני זוכרת מהלידה הראשונה שלי,האחות שמה מיידית לילד את הצמיד כשהוא נולד או בדקות הראשונות לחייו.חוץ מזה שמותר ומומלץ לבעלך ללוות את האחות עם התינוק לחדר תינוקות ולהיות מעורב..
  • חחחח אוראל אנחנו הורסות!

• שהיא יוצאת כבר שמים לה צמיד בשנייה הראשונה שהיא עליך לא מקלחים היום ( לפחות בסורוקה לא מקלחים יותר ) ושהיא נלקחת לבדיקות הבעל צריך ללכת איתם בקיצור דיי לדאגות ומחשבות מיותרות

אביבית
  • אביביתוש מה קורה מאמי איך את מרגישה?
    מה עם הנסיכה הקטנה ?

• במקרה שלי לא רק שבעלי נכח ועבר שטיפות מוח ממני על הקטע הזה.. הוא גם הביא לאחות שתסריט בווידאו שהוא חותך לו את חבל הטבור + שם לו את הצמיד! אני מרוב שהייתי היסטרית ביקשתי שייצלם :) חחחחחחח

• מעולההההה! מקווה שזה יצא לפועל גם אצלי
    זאת מזכרת מיוחדת!

• אצלי כולם סיניים כמו המשפחה של בעלי
    אין סיכוי לפספס כזה דבר....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה