עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

עוד חודש לא הלך וכבר כל כך קיוויתי שכן
    אני מפסיקה היום את התמיכה ומחכה למחזור כדי להתחיל מחדש
    היום בעלי סיפר לי שבן דוד שלו ואשתו הביאו את שני הילדים שלהם בהפריה, הוא גילה את זה רק השבוע
    הם הלכו לפרופסור בתל השומר באופן פרטי ועשו ישר הפריה בלי כל ההקדמים
    נכנסתי עכשיו לאתר שלהם והם מבקשים לעשות בדיקת שד ואולטרסאונד לאגן הקטן
    בנות שעברו הפריה, האם הייתן צריכות לעשות את הבדיקות האלה או שלא היה צורך בהן?

בעלי חושב שכדאי לוותר על עוד חודשיים של הזרעה עם הורמונים וללכת ישר להפריה, מה אתן אומרות?
    אני די מפחדת מההפריה בגלל כל נושא השאיבה והתופעות שהיא עלולה לגרום
    ואני גם לא רוצה לעשות את הבדיקת שד

20 תגובות
עמוד 1
  • היי מיקי
    מצטערת לשמוע.... אבל חייב להמשיך ולחשוב קדימה וחיובי... בסוף הכל יהיה בסדר!

מה הרקע שלכם? איזה בדיקות כבר עשיתם?

אני זוכרת שביקשו ממני לעשות גם בדיקת שד, גם אולטרסאונד, גם צילום רחם, גם רזרבה שחלתית.. והיו עוד כל מיני בדיקות דם בשבילי ובדיקות זרע של בן זוגי...

אל תפחדי מהבדיקות כי הן רק לטובת הטיפול.. ככל שתבדקו יותר כיוונים יהיה יותר מהיר לעלות על הבעיה ובהתאם לפתור אותה...

גם השאיבה וההחזרות בהפריות לא נוראיות כמו שזה נישמע, לצערי מתרגלים לשגרה הזו די מהר ומה שבטוח- אחוזי ההצלחה הרבה הרבה יותר גבוהים מבהזרעות (כמובן שתלוי מה הבעיה)

אז.. לדעתי כדאי לעשות את כל הבדיקות ולהיות עם הםנים קדימה הכי חיוביים שאפשר.

מבינה את האכזבה ומאחלת לך קליטה מהירה להריון קל ובריא בקרוב!!

ליטלילי

• היי מיקי
    מצטערת לשמוע.... אבל חייב להמשיך ולחשוב קדימה וחיובי... בסוף הכל יהיה בסדר!

מה הרקע שלכם? איזה בדיקות כבר עשיתם?

אני זוכרת שביקשו ממני לעשות גם בדיקת שד, גם אולטרסאונד, גם צילום רחם, גם רזרבה שחלתית.. והיו עוד כל מיני בדיקות דם בשבילי ובדיקות זרע של בן זוגי...

אל תפחדי מהבדיקות כי הן רק לטובת הטיפול.. ככל שתבדקו יותר כיוונים יהיה יותר מהיר לעלות על הבעיה ובהתאם לפתור אותה...

גם השאיבה וההחזרות בהפריות לא נוראיות כמו שזה נישמע, לצערי מתרגלים לשגרה הזו די מהר ומה שבטוח- אחוזי ההצלחה הרבה הרבה יותר גבוהים מבהזרעות (כמובן שתלוי מה הבעיה)

אז.. לדעתי כדאי לעשות את כל הבדיקות ולהיות עם הםנים קדימה הכי חיוביים שאפשר.

מבינה את האכזבה ומאחלת לך קליטה מהירה להריון קל ובריא בקרוב!!

ליטלילי

• אני ממליצה לך לעשות את הפרוצדורה הרגילה ולחסוך כסף.
    קופת חולים תממן הכל.
    בכל מקרה צריך לעשות רשימה ארוכה של בדיקות דם, שתן, שד, איידס
    ועוד בדיקות
    זה לוקח זמן עד שיש תשובות אז תעשי ובנתיים תעשי את ההזרעות שמחייבים.
    כיום כל הרופאים וכל הבתי חולים והמכונים שבהם עושים הפריות הם מנוסים ועשו הרבה זוגות מאושרים!
  • תשימי לב שיש בדיקות שעושה גם הבעל
  • היי מותק, אנחנו באותו מצב :-\ קיבלתי הבוקר :-\
    אני לא חושבת שכדאי באופן פרטי... הרבה כסף
    אבח, אני עם הזרעות עשיתי אולטרסאונד אגן..
    אני יודעצ שהגוף מקבל הלם בפעם הראשונה עם הורמונים, לדעתי תנסי עוד פעם הזרעה ואחכ תבקשי..

אני עוברת רופא אז החודש יש לנו הפסקה... החלטתי לקחת את השיח אברהם (60 כמוסות ב165 שקל!!!) מקווה שזה יעזןר ולא נצטרך עוד הורמונים!!
    בשורוצ טובות!! שבזכות ראש חודש הבא עלינו לטובה נקבל מעט מן האור וניקלט להריון תקין ובריא שיסתיים בידיים מלאות..
  • היי בנות

תודה על העידוד, הוא ממש עוזר
    גם בעלי אמר לא נורא, חודש הבא,
    למרות שהוא עדיין לא מסכים עם התשובה, הוא אומר לי שבגלל שיש לי בחילות וזה לא דבר רגיל אצלי אז נראה לו שיש טעות

הבוקר גם לפני שהשעון צלצל היה לי חלום שאני אצל אחי ואני מקבלת את התשובה והיא חיובית, כל כך קיוויתי שזה באמת יהיה

ראיתי את כל הבדיקות שצריך לעשות ופרט לבדיקת שד ואולטרסאונד אגן שאין לי מושג מה זה
    אני ובעלי כבר עשינו הכל
    הרופאת נשים והרופא פוריות שלי כבר נתנו לנו הכל

אז אתן אומרות שכדאי לנסות עוד חודש הזרעות עם הורמונים, אולי כן יהיה סיכוי
    קראתי שלהפריה יש 40 אחוזי הצלחה

ליטלילי לגבי השאלה שלך, הזרע של בעלי תקין ואצלי נוצרה אנדומטריומה בשחלה השמאלית לאחר טיפולי איקוקלמין והרופא בתל השומר אמר שלא להתייחס אליה שהיא לא משפיעה כי היא קטנה
    ורק לפני שלושה חודשים חזרנו לנסות, לא ניסינו במשך שמונה חודשים בכלל

אני חשבתי לנסות לקחת אולי החודש גם את המסטיק התימני, מה אתן אומרות, אפשר לקחת אותו עם טיפולים?
  • היי בנות

תודה על העידוד, הוא ממש עוזר
    גם בעלי אמר לא נורא, חודש הבא,
    למרות שהוא עדיין לא מסכים עם התשובה, הוא אומר לי שבגלל שיש לי בחילות וזה לא דבר רגיל אצלי אז נראה לו שיש טעות

הבוקר גם לפני שהשעון צלצל היה לי חלום שאני אצל אחי ואני מקבלת את התשובה והיא חיובית, כל כך קיוויתי שזה באמת יהיה

ראיתי את כל הבדיקות שצריך לעשות ופרט לבדיקת שד ואולטרסאונד אגן שאין לי מושג מה זה
    אני ובעלי כבר עשינו הכל
    הרופאת נשים והרופא פוריות שלי כבר נתנו לנו הכל

אז אתן אומרות שכדאי לנסות עוד חודש הזרעות עם הורמונים, אולי כן יהיה סיכוי
    קראתי שלהפריה יש 40 אחוזי הצלחה

ליטלילי לגבי השאלה שלך, הזרע של בעלי תקין ואצלי נוצרה אנדומטריומה בשחלה השמאלית לאחר טיפולי איקוקלמין והרופא בתל השומר אמר שלא להתייחס אליה שהיא לא משפיעה כי היא קטנה
    ורק לפני שלושה חודשים חזרנו לנסות, לא ניסינו במשך שמונה חודשים בכלל

אני חשבתי לנסות לקחת אולי החודש גם את המסטיק התימני, מה אתן אומרות, אפשר לקחת אותו עם טיפולים?
  • אני לא ככ יודעת לגבי המסתיק התימני.. שמעתי עליו פעם ראשונה רק החודש..

אני יודעת כמה זה מאכזב.. קחי לעצמך את הסופש וביום ראשון - חזרה לעבודה בכל הכוחחח

יהיה בסדר בסוף...
    ואנחנו כאן

ליטלילי

• היי ליטלילי

תודה
    אנחנו יוצאים לסרט לצאת קצת מהמצב רוח הזה
  • מצויין....
    תשתחררו, תהנו... תרשו לעצמכם להתפנק! מגיע לכם!!!

ליטלילי

• מצויין....
    תשתחררו, תהנו... תרשו לעצמכם להתפנק! מגיע לכם!!!

ליטלילי

• היי מאמי
    צר לי לשמוע על השלילי שלך

לגבי הבדיקות שכתבת....בדיקת שד זה עניין של 2 דקות וזה באמת שום דבר
    ואולטרסאונד אגן זה כמו המעקב זקיקים שעשית...

הבדיקת שד ועוד בדיקות דם זה משהו שאת חייבת לעבור לפני שאת חושבת לעבור להפרייה
    אני בזמן הזה עשיתי עוד הזרעה, עד שיגיעו כל התשובות

אין לך מה לפחד מהשאיבה, את בהרדמה ולא מרגישה כלום....ואחר כך שאת מתעוררת את מרגישה שקמת משינה טובה, וההחזרה זה פרוצדרה דומה להזרעה
    אם את מטופלת טוב, לא אמורות להיגרם תופעות מיוחדות....אולי טיפונת כאבי בטן אחרי השאיבה אבל זה לגמרי נסבל

שיהיה בהצלחה!!!!!
    בנתיים תתפנקי עם הבעל

איה
  • היי מאמי
    צר לי לשמוע על השלילי שלך

לגבי הבדיקות שכתבת....בדיקת שד זה עניין של 2 דקות וזה באמת שום דבר
    ואולטרסאונד אגן זה כמו המעקב זקיקים שעשית...

הבדיקת שד ועוד בדיקות דם זה משהו שאת חייבת לעבור לפני שאת חושבת לעבור להפרייה
    אני בזמן הזה עשיתי עוד הזרעה, עד שיגיעו כל התשובות

אין לך מה לפחד מהשאיבה, את בהרדמה ולא מרגישה כלום....ואחר כך שאת מתעוררת את מרגישה שקמת משינה טובה, וההחזרה זה פרוצדרה דומה להזרעה
    אם את מטופלת טוב, לא אמורות להיגרם תופעות מיוחדות....אולי טיפונת כאבי בטן אחרי השאיבה אבל זה לגמרי נסבל

שיהיה בהצלחה!!!!!
    בנתיים תתפנקי עם הבעל

איה
  • היי בנות

המון תודה על התמיכה :)
    את הבדיקת שד עושים אצל כירורג? כמה זמן עד שיש תוצאות?
    יש לכן מישהי להמליץ עליה? אני מעדיפה כירורגית
    לאיזה מטרה זה האולטרסאונד אגן? מה זה בודק שהם צריכים את זה? ופשוט צריך לבקש הפניה לאולטרסאונג אגן מהרופא נשים? באיזה יום עושים את זה?

בנות לאיזה מטרה זה הבדיקת שד?
    מההרדמה עצמה אני לא מפחדת, כבר עברתי 4 הרדמות והתעוררתי במהירות וגם חזרתי לעצמי מהר כאילו כלום לא היה, בחלקן אפילו כבר חזרתי לחדר ערה,

יש לכן המלצות לרופאי פוריות בשביל ההפריה?
  • היי בנות

המון תודה על התמיכה :)
    את הבדיקת שד עושים אצל כירורג? כמה זמן עד שיש תוצאות?
    יש לכן מישהי להמליץ עליה? אני מעדיפה כירורגית
    לאיזה מטרה זה האולטרסאונד אגן? מה זה בודק שהם צריכים את זה? ופשוט צריך לבקש הפניה לאולטרסאונג אגן מהרופא נשים? באיזה יום עושים את זה?

בנות לאיזה מטרה זה הבדיקת שד?
    מההרדמה עצמה אני לא מפחדת, כבר עברתי 4 הרדמות והתעוררתי במהירות וגם חזרתי לעצמי מהר כאילו כלום לא היה, בחלקן אפילו כבר חזרתי לחדר ערה,

יש לכן המלצות לרופאי פוריות בשביל ההפריה?
  • באיזה אזור את בארץ?

ליטלילי

• היי ליטלילי
    אני מבאר יעקב
    אני בינתיים מחכה לראות מה יהיה עם המחזור
    הייתי היום אצל הרופא והוא אמר שיכול להיות שהתשובה הייתה שגויה ויש הריון ושאו הביוץ היה קצת יותר מאוחר או שההריון עדיין לא התפתח
    היו לו מקרים כאלה
    הוא אמר לי לחכות לראות מה יהיה ונתן לי עוד בדיקת דם לעשות, גם אם יהיה מחזור וגם אם לא
    ושבוע הבא יש לי שוב תור אליו
    ואם בסוף לא יהיה הריון אז שוב להזריק 50 פיוריגון
  • היי ליטלילי
    אני מבאר יעקב
    אני בינתיים מחכה לראות מה יהיה עם המחזור
    הייתי היום אצל הרופא והוא אמר שיכול להיות שהתשובה הייתה שגויה ויש הריון ושאו הביוץ היה קצת יותר מאוחר או שההריון עדיין לא התפתח
    היו לו מקרים כאלה
    הוא אמר לי לחכות לראות מה יהיה ונתן לי עוד בדיקת דם לעשות, גם אם יהיה מחזור וגם אם לא
    ושבוע הבא יש לי שוב תור אליו
    ואם בסוף לא יהיה הריון אז שוב להזריק 50 פיוריגון
  • וואי בהצלחההההה
    מקווה שהוא טעה!
    מחזיקה לך אצבעותתתת

ליטלילי

• היי ליטלילי
    תודה
    אני יעדכן
    בינתיים הוא לא נראה באופקוגם היום 5 ימים אחרי עדיין חום 37.1
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה