התייעצות דחופה בנות..אני קצת בלחץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מהבוקר אני עם לחצים מטורפים הרחם מתכווצת ויש לחץ חזק למטה.כואב לעמוד ועוד יותר כואב לשבת וכל התכווצות מלווה בכאבי מחזור.דקירות למטה..אבל הכי מלחיץ זה שפתאום נהיה לי בצקת ברכל שמאל.הרגליים היו מאט נפוחות לפני כן אבל היום מהבוקר כאבים נודניקים ברגל שמאל ואז שמתי לב שכף הרגל נפוחה יותר מהימנית..רוב היום שכבתי בכלל ולא הסתובבתי ברגל..יש מקום לדאגה?
12 תגובות
עמוד 1
  • יש לך מכשיר לחץ דם ?
    תתייעצי עם רופא/ אחות הריון בטלפון
    ונראה לי שתגשי לחדר לידה לבדיקה

יש לי הרגשה שהיום יהיו כמה מהפורום בחדרי הלידה ברחבי הארץ .....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• אין לי כח להתארגן אפילו בשביל ללכת..אוף
    כואבת לי הבטן כאבי מחזור אבל לא חזק אז אני מודעת לזה שאני לא בלידה..
    והרגל מכאיבה לי גם.קראתי קצת באינטרנט ולרוב הנשים יש בצקות.אז אולי אני סתם בלחץ..כלל תנועה שלו שם ממש מכאיבה לי..אין לי מצב רוח לכלום.
  • הנפיחות ברגל קצת ירדה..בלילה מרוב צירים נכנסתי ללחץ ועוד יותר בגלל שבעלי עבד אתמול בלילה אז נכנסתי למיטה עטפתי את עצמי עם השמיכה כמו מומיה שמתי כריות מכל צד ואחת על הראש והלכתי לישון.הצירים המשיכו ונירגעו קצת עם הזמן עד שנירדמתי.מרוב עייפות לא שמעתי את בעלי חוזר אפילו..
  • תרגישי טוב !!!
    הכל בסדר עכשיו !?
  • בובה איך את?
    יש צורך להבדק... יש לך טשטוש בראיה? כאב ראש?
    כל כמה זמן הכאבים האלו שיש לך?

• נבדקתי ואין חשש לרעלת.הלחץ דם תקין ואין כאבי ראש..יש צירים לא ארוכים מדיי ויש המון לחץ וכאב למטה..ממש אבל..כשיש כאב אני אפילו נאנחת ומשמיעה קולות של כאב ואני אחת שקטה בדרך כלל..
  • ומה לגבי פתיחה? בדקו לך?

• אחרי המוניטור האחות מיילדת בדקה ואמרה שיש פתיחה קטנה אבל היא לא מצליחה לבדוק בוודאות כמה בגלל שהצוואר אצלי אחורי מאוד וממש כואב לי כשהיא בודקת אז היא הפסיקה ואמרה שהרופאה כנראה תבדוק גם והיא לא רוצה להמשיך להכאיב לי..הרופאה משום מה אמרה שהכל סגור וחתום אצלי..מוזר..
  • זה תלוי ביד של הרופא/ה.
    הם גם מאוד אוהבים להגיד שזו פתיחה "פזיולוגית"
  • נחתי קצת הכאבים נירגעו בינתיים.ברגע שאעמוד על הרגליים יחזרו..נראה מה יהיה.
  • תרגישי טוב
  • תודה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה