רחיצת תינוק לאחר הלידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות למה ישנם כאלה שמעדיפים שלא ירחצו את התינוק שלהם לאחר שהוא יוצא ?
    יש לזה סיבה מיוחדת?

9 תגובות
עמוד 1
  • מצטרפת לשאלה
  • איך אפשר לא לרחוץ אותם אחריי הלידה? הם יוצאים מלוכלכים מדם וכל הנוזלים הדביקים האלה ששחו בהם בבטן..לדעתי המקלחת הראשונה נחוצה מאוד,העור מתחיל להרגל לנשום דרך הנקבוביות שנפתחות..זה נכון שרוב התינוקות נולדים ומייד נהיה להם יובש בעור אבל זה בגלל שתשע חודשים הם היו בתוך מים וכמו יד שנמצאת הרבה זמן במים אם תסתכלי על האצבעות תראי אותן מקומטות כאלה אז זה הגיוני..אני חושבת שמאס ומתמיד היו שוטפים את התינוק וטוב שכך..
  • כשהם נולדים מנגבים אותם עם מגבת לחה.
    לדעתי המקלחת בתינוקיה מיותרת. הם שמים את הילד בכיור מתחת לזרם מים בלי שום רגישות והתינוק בוכה וצורח.
    התינוק יוצא מהרחם וכבר שקילה, מקלחת, זריקות.. לדעתי על המקלחת שם אפשר לוותר. שמעתי גם שהיום בהרבה בתי חולים לא מקלחים כמו תל השומר.
  • אפשר להגיד למישהו מהמשפחה שיהיה ליד האחות או משהו שמקלחים אותו ובעדינות שיקלחו כי אולי זה נחוץ ותלוי כמה ימים תשארו שם .. הכל תלוי
  • טוב אז דעה קצת אחרת (כמה מפתיע
  • אני נורא מקווה שהאחיות בבתי חולים רגישות עם הילודים הטריים
    קשה לי להאמין שמתקתקים אותם שם עם מקלחות וחיסונים כאילו הם בני 10
    לא אגיד להן לא לקלח, כי הם באמת נולדים "מלוכלכים"
    אבל המחשבה תמיד הטרידה אותי

• ולמי שמוטרדת מאופן המקלחת ,אז לא מקלחים יותר כמו שמתארת לבנדר ,רק עם גיגית מים ולא מתחת לזרם. אז אל דאגה הכל בסדר ,אף תינוק לא צורח את נשמתו בגלל מקלחת ,ובשביל מה שלחתן את הבעל לתינוקיה? לא בשביל לעמוד בצד ולהסתכל על תינוקות משתזפים
  • eski גם אני שוטפת אחרי כל החלפה של קקי ולא משתמשת בכלל במגבונים. רק שטיפות עם מים וסבון מתחת לברז
  • איך מתחשק לי ללדת שוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה