הרגשת העובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    זה הריון ראשון שלי,
    מישי יכולה להסביר לי לגבי הרגשת העובר..אני מחר מתחילה שבוע 25. כמה אני צכה להרגיש ואם בכלל, וגם לקח לי הרבה זמן להבין את מה שאני מרגישה.
    אני לא בחורה היסטרית אפילו קצת שאננה לכן אני שואלת שאדע אם אני כן צכה להיכנס ללחץ קצת..
    תודה(:

ח.ר
6 תגובות
עמוד 1
  • את צריכה להרגיש כבר ממש בעיטות
    תנסי לאכול/לשתות מתוק ולשכב על צד שמאל

יש עוברים שפחות זזים
    או כאשר השליה קדמית אז פחות מרגישים

אני הייתי נירגעת מ-US אחד עד לזה אחריו......

בהצלחה!

• אני כן מרגישה בעיטות..העניין הוא שיש ימים שאני מרגישה פעם ב.. האם ישנה כמות בעיטות שצריך להרגיש ביום? לדוג' 20 בעיטות ביום..או שמספיק להרגיש וזהו..

ח.ר
  • נראה לי שרק משבוע 28 יש מעקב של 4 פעמים ביום.

בנות?

• מספיק בעיטות מועטות כמה פעמים ביום, אם את מרגישה אותו אחרי כל ארוחה זה מספיק טוב אפילו בבוקר ובערב זה בסדר
  • את לא צריכה מספר מסוים של תנועות ביום, אלא מספר פעמים ביום.
    אם חשת בבוקר ובערב כל פעם בעיטה אחת או שתיים זה גם בסדר.
    לא כולם זזים המון, העיקר שיש תזוזות.

הבייבי שלי לעיתים לא מפסיקה לזוז כל היום ולעיתים אני מרגישה אותה רק פעמיים ביום.

וחוץ מזה, בשבוע 25 עדין לא צריך מעכב תנועות, נראה לי שזה משבוע 28
  • בדרך כלל בשבוע שלך כבר מרגישים תנועות ואף בעיטות.הבנים בדרך כלל פעילים וחזקים יותר מהבנות הבנות עדינות יותר בתנועות אבל זה משתנה מאשה לאשה ומעובר לעובר..
    תאכלי משהו מתוק ותשכבי על צד שמאל בנחת..את תתחילי להרגיש מישהו זז בפנים..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה