היי בנות. קצת נעלמתי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• תקציר למי שלא זוכרת: מנסים כבר 8 חודשים, אני קצת פוליציסטית, הריון ראשון בלי בעיות, עכשיו מנסים להיכנס להריון שני ולא מצליחים.

בעקבות החודש האחרון שבו היו 3 זקיקים גדולים ורירית יפה, התאכזבתי קשות כשקיבלתי תשובה שלילית בבדיקת בטא וקבעתי לבעלי בדיקת זרע.

לצערינו התברר שיש לו בעיה מורפולוגית קשה. 100% לא טובים.
2 תגובות
עמוד 1
  • מקווה שלא תצטרכו להגיע להפריה אבל גם אם כן זה באמת לא נורא כמו שזה נשמע .....
    שיהיה בהצלחה
  • היי מתוקה,
    קודם כל מזל שעליתם על הבעיה..
    תיכנסי לפורום של יעל נרקיס יש שם המלצות טובות לשיפור הזרע אולי זה יעזור..
    אני שמעתי שהסיכויים של ההפריה ממש טובים.
    תתעודדי...
    עוד משהו שחשוב לי להגיד וברור לי שאת כועסת עליו - הוא כרגע במצב מאוד מאוד שביר וכמו שאנחנו יודעות, המצב הנפשי גם משפיע על איכות הזרע, תנסי (וברור לי שזה קשה) להיות יותר איתו, יותר תומכת ומבינה ופחות מטיפה כי הוא יכול להתרסק לך... לא כל יום אומרים לו שהוא "איבד" את הגבריות שלו...
    בשורות טובות ותעדכני איך אתם מתקדמים!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה