חוסר ניסיון על קניית סל-קל + תיק לרכב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סלקל של סייבקס הוא טוב ?
    נתנו לי אותו במחיר של 500 ש"ח

בקניית העגלה אני מקבלת מתנה:
    או הסלקל בעלות של 500 ש"ח
    או מיטה בעלות של 700 לבחירה

ותיק של גיטה בקס במחיר של 440 ש"ח .
    מישהי מכירה את התיק? הוא טוב, איכותי?
    מחיר יקר או סביר?

5 תגובות
עמוד 1
  • תיק ב440?!?! נשמע לי יקר מאד אבל אולי אני חיה בסרט... בכל אופן אנחנו קנינו בפחות מ200...
  • לגבי התיק, קניתי אותו לפני 5 שנים, השתמשתי בו המון, עכשיו מתחילה להשתמש בו עם ילד שלישי והוא עדיין כמו חדש, עשוי מבד איכותי מאוד, דוחה כתמים, השקעה טובה מאוד. אני קניתי אותו בחנות המפעל של גיטה בגס , יש שם עודפים עלה לי יותר זול אבל לא זוכרת כמה, יש גם הרבה דגמים , החנות במושב ביצרון, ליד גדרה אם את גרה קרוב שווה קפיצה.
  • מיטה בעלות של 700 שקל זה לא נראה לי כזאת מציאה...אם אני זוכרת נכון זה היה המחיר הרגיל של המיטות שאנחנו הזמנו.
    ותיק הייתי מציעה לך לשוטט באיביי ולהזמין משם. זה מה שאני עשיתי....ולפני חודש ראיתי מישהי עם אותו התיק על העגלה שלה (לא שאלתי אם היא מרוצה, אבל הוא מספיק גדול ונוח ושם המחירים גם הגיוניים....תסתכלי
    הסלקלים שהזמנתי עלו 700 שקל כל אחד כולל החלק הזה שנשאר באוטו, של חברת דיימונד או משהו כזה. (בירכא)

• לא מכירה את הסלקל הזה אבל חשוב שיהיה סלקל טוב ונוח!
  • קטקט1

המחיר המקורי של התיק הוא 550 ש"ח והמוכר עשה לי עליו 20% הנחה -
    שזה יוצא 440 ש"ח
    זאת ההנחה שהם נותנים בחנות מפעל כך שלא שווה לי לנסוע לשם.
    אני עוד ינסה להוריד אותו, אבל בהחלט אחד התיקים!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה