תוהה מה לעשות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עובדת כבר כמה שנים במקום עבודה שאני ממש לא סובלת (אני אפילו חושבת שכתבתי על זה פעם ). באמת שרע לי. וזה מן הסתם משפיע על איכות העבודה שלי. אני באמת לא מתאמצת יותר מדיי (וזה ממש חבל לי, כי זה כל כך לא מתאים לי). אני מאמינה שזה כבר מורגש.
    האמת, כבר חשבתי לא לחזור לעבודה הזו לאחר חופשת הלידה הקודמת, אבל הייתי עצלנית מדיי לחפש משהו אחר. אז חזרתי.
    העניין הוא שבזמן האחרון יש לי ממש תחושה של "רגל אחת בחוץ" (מבחינת הבוס שלי) - פחות ופחות מייחסים חשיבות לקיומי. באופן כללי, זה לא כזה רע, אלא שכרגע הטיימינג לא משהו... אני רק בשבוע 12, מן הסתם טרם סיפרתי למישהו על ההריון, ולא תכננתי לספר בחודשיים הקרובים. מצד שני, ממש לא מתאים לי להיות מפוטרת עכשיו - מי ישכור אותי? ומה אני אעשה בבית כל כך הרבה זמן??
    מה נראה לכן שכדאי לעשות??
    תודה מראש לעונות.
6 תגובות
עמוד 1
  • אם את מרגישה שאת באמת עם הרגל בחוץ כדי שתודיעי למישהו אולי רק לבוס שלך ובקשי ממנו שלא יספר לאף אחד....
    לפחות תשמרי על העבודה עד אחרי הלידה.
    (גם לי היתה עבודה כזאת למעשה עדיין יש לי אבל התחלף לי הבוס ונעשה יותר טוב אז אני באותה עבודה וגם אני חשבתי לעזוב אחרי הלידה אבל בסוף נשארתי)...
    שיהיה בהצלחה והריון קל
  • זה אני כתבתי את זה?

• זה אני כתבתי את זה?

• היתי במצב שלך והיתי בסך הכל בשבוע 6...
    עשו לי שיחה לפני פיטורין לא היה לי ברירה אלא לספר לה
    בהתחלה היה קצת קשה אבל הם הרפו ממני...
    מה יש לי לעשות בבית כל כך הרבה זמן בלי משכורת?
    אני חייבת לעבוד.. בבית את תכנסי לדיכאון ואף אחד לא יקבל אותך במצבך.
    תשרדי את התקופה הזאת על הצד הטוב ביותר,
    תקבלי את כל מה שמגיע לך מבחינת דמי לידה ואחר כך אם לא תרצי לחזור תתפטרי בחופשת לידה - ותקבלי פיצויים.
    פשוט לא משתלם לך בשום מצב!

בהצלחה
  • אני חושבת שכידי לסבול עוד קצת ולחקות אחרי הלידה ,תקחי את הפיצויים שמגיעים לך ואז כבר תחפשי משהו אחר.
    אני מבינה את הרצון שלך לעזוב הכל ופשוט ללכת ,גם אני הייתי שם ועדיין שם רק מחקה וסופרת את הימים עד חופשת הלידה אפילו חשבתי להתחיל אותה מוקדם יותר כפי שהחוק מאפשר.
  • אני ממליצה לך לשתף את הבוס שלך על ההריון הנוכחי ככה הוא לא יוכל לפטר אותך ואז תקחי את גורל פרנסתך בידיים שלך..אם הוא יפטר אותך לפני שיידע אז זה לא ייחשב לפיטורים בעקבות הריון.חוץ מזה שיש חוק שגם אם את מתפטרת בעממך מגיעים לך פיצויים בעיקר אם יש סיבה מוצדקת לעזיבת העבודה..אז סבלנות תחכי קצת אין לך לאן להימהר לברוח ולכי תדעי איך יתפתחו העניינים..אולי תחליטי לעזוב עוד כמה חודשים בגלל סיבות מוצדקות ותהיי זכאית לכל הזכויות של פיצויים ואבטלה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה