משהו מוזר בבדיקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני באיחור של כמה ימים מהמחזור ועשיתי בדיקת ביוץ אתמול סתם כדי לראות אם הן מראות משהו (כי במועד של הביוץ הן לא מראות כלום) חשוב לציין שהמחזור שלי סדיר ביותר. והבדיקות ביוץ יצאו חיוביות! אז חשבתי בהתחלה שאולי זה סתם אז עשיתי אחרי כמה שעות עוד אחת והיא יצאה חיוביות והיום עשיתי בדיקת הריון ביתית והיא יצאה שלילית. ועשיתי אחכ שוב בדיקת ביוץ של שתי חברות שונות ויצא חיובי מובהק! אז אני ממש מבולבלת, יכול להיות שאני מבייצת בזמן הזה?! זה מוזר מאוד כי המחזור שלי סדיר. אשמח לקצת סדר בבלגן...
8 תגובות
עמוד 1
  • באמת נישמע מוזר.. לדעתי לכי לעשות בדיקת דם - בטא

ליטלילי

• באמת הזוי!!ומעצבן
    וגם אין לי סימני מחזור או הריון...
    קצת בחילות אבל אני תמיד סובלת מבחילות ורגישות לריחות ככה שזה לא אופציה...
    בכל אופן קבעתי בדיקות דם ליום חמישי. בתקווה!
  • אז עשיתי בדיקת דם והיא יצאה שלילית hcg>2.0
    אז באמת שאני לא מבינה מה הולך! ביוץ מאוחר?
    או סתם הסטיקים הם חרטה?
  • זה נראה או שיש ביוץ מאוחר או שהסטיקים לא אמינים..
  • מצטערת לשמוע יקירה...

אף פעם לא הבנתי את הסטיקים האלה..... ואני לא יטדעת מה רמת האמינות שלהם

אולי באמת היה ביוץ מאוחר

ליטלילי

• מצטערת לשמוע יקירה...

אף פעם לא הבנתי את הסטיקים האלה..... ואני לא יטדעת מה רמת האמינות שלהם

אולי באמת היה ביוץ מאוחר

ליטלילי

• כן שיא המוזר, ומה שיותר מוזר שעוד לא קיבלתי! עברו שבועיים!! מפחדת לבדוק כדי לא להתבאס.
    למרות שאני מעדיפה לקבל ולהתחיל חודש חדש.
    בכל אופן בשורות טובות בעז״ה
  • תעשי בדיקת דם חוזרת?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה