הריון נוסף.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות מה ענינים?
    כפי שאתן רואות מאורי כבר בן 7 וחצי חודשים..ואתמול בעלי כבר דיבר איתי על ילד שני..החודש למרות זאת אני ממשיכה לקחת עוד חפיסה של גלולות אני עוד לא סגורה על עצמי..תספרו לי איך זה שניים?איך זה מבחינה נפשית..האם זה באמת נכון שעם ילד שני זה יותר קל?ומה עם עם עבודה??איך יוצאים לעבוד עם שנים ילדים עם המחירים היום של המעונות לא שווה לצאת לעבוד
    כרגע אני יוצאת לעבוד במעון פרטי ובשעות שאני נמצאת גם מאור נמצא איתי והוא מתגזז לי מהמשכורת...טוב אז מי שכן הביאה אחד אחרי השני בלי הפרשים גדולים ספרו לי איך זה

19 תגובות
עמוד 1
  • שקרנית מי שתגיד לך שזה בא בקלות!

• כאילו כשמאור יהיה בן שנתיים להכנס להריון?

• שיהיה בן שנה , שנה ו-3 תתחילי לנסות..
    ואז יהיה בניהם הפרש של שנתיים פחות או יותר
    לדעתי זה הפרש יפה זה מאוד קשה ששני הילדים בגנים פרטיים

• סליחה בנות ומי אמר שבעוד כמה חודשים שהיא בדיוק תתזמן היא תצליח להכנס להריון ספונטני?!

מעיין את יודעת כמה בנות אני מכירה שנקלטו צ'יק צ'אק אחרי החתונה ואז עם הילד השני לקח להן המון זמן ולפעמים גם טיפולים!
    אם את ובעלך כבר חושבים על זה אני בעד לא לסגור את הברכה!
    תנסי, אם משמיים ישלחו לך זה אומר שאת מסוגלת ומגיע לך עכשיו עוד אחד
    ואם לא ישלחו אז ישלחו בזמן שצריך להיות!

כל ילד זה ברכה והוא מגיע עם הברכה שלו בתור אחת שלקח לה זמן להגיע להריון הראשון אני מדברת מזה שלא כדאי לעצור את הברכה!
    והינה אח"כ נפתח הצינור והשפע וכל שנה ילד ואני מאושרת!
    נכון זה עבודה ולפעמים לא קל ולא פשוט אבל הילדים שווים הכל!
    וזו תקופה.. והיא חולפת הם גדלים.
    דווקא שאת מביאה אחד אחרי השני זה תקופה של כמה שנים שהם קטנים אבל אח"כ כולם גדלים ביחד ואין לך כמה גדולים וכמה קטנים זה יותר קל באישהו מקום
    ושרוצים להביא שוב אז יש כבר כמה ילדים גדולים באמת שיכולים לעזור ולא שלב ביניים..
  • אצלי ההפרש שנתיים וחצי ממש סבבה
    היה לי יחסית קל , יחסית כן

• אמנם אין לי ניסיון אבל נשמע לי צפוף מידי זה ממש 2 תינוקות.
    לא יודעת היתי מחכה קצת

• ב"ה

תראי להגיד שזה קל זה לא!! אבל הכי כיף שבעולם!!

אני מסכימה עם שם בדוי1

יש לי בת דוד שמחכה כבר שנים להביא עוד ילד ( יש לה ילדה בת 8 משהו כזה ) היא לא רצתה יותר ילדים וברגע שהיא החליטה שהיא כן רוצה בסוף היא לא מצליחה והיא כבר מבוגרת ( אוטוטו 40 ) ,

גם לי לקח קצת זמן להכנס להריון עם איתמר 10 חודשים ועם חגי שנה+
    עם אחיה נכנסתי כשחגי היה בן 9 חודשים בהנקה!!! ככה שהכל מתוכנן מלמעלה!!!

בכל מקרה בכל מה שתחליטי
    ב"הצלחה!!!
    [URL=http://www.lovetextlive.com]

• ב"ה

אה ומבחינת עבודה את ממש צודקת!!

אני עבדתי מהבית בשנה האחרונה ( כי לא השתלם לי 2 ילדים במסגרות מתחת לגיל 3 ) בתור מטפלת!

בתחילת ספטמבר השנה הכנסתי את חגי לגן ואיתמר כבר בטרום טרום ככה שזה יצא בסדר.

גם עכשיו לדעתי אעשה את זה , אעבוד מן הבית עד ספטמבר ומקווה שאמצא עבודה רווחית כי הפעם אצטרך לשלוח 2 ילדים למסגרות של מתחת לגיל 3 ...

• זה הכי מפחיד...
    להיכנס להריון מהר ופתאום בשני לוקח זמן
    מתלבטת אם לחזור אחרי הלידה לגלולות לא יודעת מה לעשות

• אני חושבת שאם את רוצה ומוכנה אז תלכי על זה.
    אצלי יש הפרשים קטנים וזה מהמם!!! הם כאלה חברים טובים ועושים את הכל יחד ודואגים אחד לשני.
    נכון שאני עובדת קשה אבל אני לא עבדתי פחות עם ילד אחד...
    לגבי שיקול כלכלי בעיני זה קצת מצחיק לעשות אותו מכיוון שמי אמר שעוד שבוע או עוד שנה יהיו לך את אותן אפשרויות? האם כשאת מביאה ילד לעולם את יכולה להתחייב שתמיד תמיד יהיה לך כסף לתת לו לכל מה שהוא צריך??? אנחנו לא יודעים מה יהיה מחר אז אנחנו נדע מה יהיה עוד שנה שנתיים שלוש או עשר שנים???

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • מירי את מזה צודקת.. זה קשה אבל יש בזה הרבה יתרונות:)

• היי ליאלי
    כפי שאת רואה ומכירה אני מאד בעד הפרשים קטנים
    כמובן לא בכל מחיר, אך בעיניי אין מקסים מילדים שגדלים יחד
    סיפרתי פה כמה פעמים שנהוראי השתנה מהקצה אל הקצה
    מפינוקי עקשן שלא מוכן לחלוק ולקבל חברת ילדים
    היום בזכות הקירבה לתהל הוא למד לדאוג, לחלוק, לוותר ולאהוב אותה
    אם תבואי אליי ליום אחד לא תאמיני כמה אהבה וקירבה יש בניהם

• זהו שמבחינתי אין בעיה אבל אני מפחדת שאני יתחרט כי נורא קשה לי עם מאור עכשיו עוד בסדר כי נכנסנו למעון אז הוא לומד קצת להיות לבד
    אבל בדרך כלל הוא תינוק של ידיים

• מי שאמר קל מ ש ק ר ת!!!!!!! אני נכנסתי להריון שנועה הייתה בת שנתיים היום היא בת 3 ו-4 חודשים היא מאוד אוהבת אותו לא ניסתה לפגוע בו בכלל אבל היא פשוט הפכה להיות תינוקת הרבה בכי הרבה צומי נפגעת מכל מילה זה נורא. מבחינת גנים נועה בגן עירייה ועליו פרטי זה בעצם משכנתא שעדיין לא נגמרה.

• נשמע לי לא פשוט בכלל הפרשים כה קטנים
    ותינוק על הידיים עם בטן של חודש שביעי נניח נשמע לי קשה
    לי אין נסיון בזה עדיין
    אבל אני בהחלט חושבת שזה מאוד אישי הנושא הזה
    לאחדות קל יותר ולאחרות יותר קשה
    כלכלית ונפשית
    בנוסף, אני חושבת שהגיל שלנו כנשים משפיע מאוד על ההחלטה
    אם את צעירה ויכולה לחכות אז אולי זה מתאפשר
    במקרה שלי שאני בת 30 ורק עכשיו התחלתי ואני רוצה 4-5 ילדים בע"ה אז די ברור שהפרשים קטנים זו הברירה היחידה שלי
    לא אוכל לחכות ארבע שנים בין אחד לשני
    בתקווה שאלוהים ייתן כמובן
    אלא הפרשים קטנים יותר
    לכן הגיל שלך משחק פה תפקיד משמעותי לדעתי
    יום נעים לכולם
  • ילד שני קל כשהגדול כבר גדול
    וגם אז זה תלוי באופי של הילד
    למשל איתי יכול להיות שעה וחצי על הבטן באוניברסיטה בלי לצייץ
    יש קושי אחר, לא פיזי .
    ליאל ,זו החלטה שצריך לשקול בכובד ראש !! כי ילד כפי שאת מבינה אי אפשר להחזיר חזרה כשלא מתאים .
    אני בעד הפרשים קטנים כשלאמא יש עזרה ,כשיש מי שיתן קצת אוויר ויתרום לשפיות ,אחרת אפשר להשתגע .חשוב גם להבין שהבן הבכור שלך גם צריך אותך בגיל את לא תוכלי לומר לו חכה בסבלנות כי יש עוד ילד ,זה פשוט לא יעבוד ,אז תצטרכי להתמודד עם הרבה סיטואציות לא פשוטות של בכי קורע לב של שניים בבת אחת ולמי תרוצי קודם?
    גם אני בגיל של איתמר עדיין נקלעת לסיטואציה הזו ,זה לא פשוט
    אם קורה משהו לגדול ואני בדיוק באמצע הנקה /מקלחת /דבר אחר שהידיים לא פנויות וצריך לרוץ לגדול .
    שלי גם מבין שלא מרביצים לתינוק ,לא עושים לו דברים ולא מוציאים לו את העיניים .
    בקיצור כמו שאת מבינה אני לא בנויה להפרש קטן מגיל 3 לפחות בטח לא של שנה וחצי ומטה.
  • אני נכנסתי להריון השני כשהגדול שלי היה בן שנה.. ככה שההפרש ביניהם הוא שנה וכמעט 10 חודשים..

קל? ממש לא. היה נורא קשה.. אבל היום כששניהם גדולים יותר ועצמאיים יותר (6 וחצי ו - 5) אני לרגע אחד לא מצטערת! זה תענוג רצוף!!!
    הם משחקים ביחד בהכל!!! (נו, גם רבים בטירוף
  • יש יתרונות וחסרונות גם בהפרשים צמודים וגם בהפרשים רחוקים יותר.
    כל אחד והשיקול שלו
  • יש יתרונות וחסרונות גם בהפרשים צמודים וגם בהפרשים רחוקים יותר.
    כל אחד והשיקול שלו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה