לילות לבנים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הפרינססה הקטנה שלנו, שתהיה מחר בת שלושה שבועות, לא מוכנה בשום פנים ואופן לישון בעגלה, אחרי שאת העריסה היפה שלה היא כבר החרימה מזמן... רוצה לישון אך ורק כאשר היא מחובקת עם אבא או אמא... חיפשנו בקדחתנות את העדשה מתחת למזרן העגלה ולא מצאנו... בעיקרון, זה לא נראה לי פינוק מיותר בגיל כזה קטן, הם באמת צריכים את החום, להרגיש עטופים, אבל... אני ממש מפחדת שתישן אתנו, ורמות העייפות שאנחנו מגיעים אליהן כבר נהיות מאד מאד קשות... ההנקה מעייפת אותי מאד, ואני מרגישה קצת על הקצה.. בעלי מקסים ומנסה לעזור אבל גם הוא נוסע כל יום לעבודה וללימודים וקשה לו...
    מה עושים?.....
12 תגובות
עמוד 1
  • חמתי שהיא מטפלת במקצועה ,לימדה אותי טיפ -אולי זה יעזור. נסי לגלגל סמיכה לגליל ולעטוף אותה מסביב כאילו את יוצרת לה קן קטן. יכול להיות שהמרחב קצת מלחיץ אותה ולכן היא מעדיפה חיבוק. או לחילופין נסי לעטוף אותה קצת בהידוק בשמיכה כידי שיחקה את התחושה של החיבוק (כמו שהיו עוטפים תינוקות פעם).
  • ניסיתי לעטוף אותה כמה שיותר.. לא עבד... זה נראה שהיא מחפשת חום גוף, להרגיש מישהו לידה.. גם כשבסוף בשעה 4 בבוקר נכנעתי ושמתי אותה לידינו כדי להצליח לישון כמה שעות, היא לא נרגעה עד שלא חיבקתי אותה...
    אוף אני ממש אובדת עצות... אני מפחדת לישון כשהיא עלי או צמודה אלי, ואני לא יכולה עם העייפות הזו, אני מרגישה שזה פוגע לי גם בחלב (אולי אני מדמיינת), מה שעושה אותה עוד יותר עצבנית וחוזר חלילה...
  • תראי בהתחלה זה בסדר,
    עד חודש חודשיים שמתחילים לסגל לילות ארוחות וסדר יום
    ואז מתחילים לאט לאט להכנס לשיגרה גם עם השינה
    לא לתת לה לבכות או להירדם לבד בכוח כמובן
    אבל כן לנסות לטפוח, להניח יד עד שתרדם, ללטף וגם להרים ולהרדים
    אבל חשוב שוב להניח במיטה שלה.
    אני זוכרת עם תהל עד חודש וחצי הייתי ממוטטת בלי לילות
    רק ב-5 הייתה נרדמת ומאד התעקשתי לא לוותר ולישון איתה
    גם כי הפחיד אותי וגם בגלל שלמדתי מנהוראי...

המליצו לי לקנות לה נחשוש, בובה בדמות נחש ארוכה ורכה
    שמלפפים סביב המיטה
    גם לנסות מצעים רכים ונעימים מאשר סדין נמתח וקר
    את יכולה לשים חולצה שלך אחרי שלבשת בקצה המיטה
    או אפילו להטיז מעט חלב אם על המצעים (טיפ אדיר)
    כל זה מקנה תחושה לקטנה שאת שם.
    שהצטרכתי לצאת ללימודים ותהל הייתה קטנטונת
    ביקשתי מסבתא שתכסה אותה בחולצת פיג'מה שלי וזה עבד.

סביר להניח שעדיין לא נכנסתם לשיגרת לילות וגם הגזים לא עוזרים
    אז בינתיים אפשר לזרום, היא קטנטונת
    אבל כמו שאמרתי לאט לאט תתחילו עם הרגלים
    אח"כ קשה מאד לצאת מזה, אני עוברת תהליך די מייגע עם תהל
    לילות ללא שינה בגיל 10 חודשים זה לא נחמד בכלל...

בהצלחה

• שירהלה יקרה המון תודה!!!! נשמע אחלה רעיון אנסה אותו הלילה.. ובאופן כללי- את כל הזמן מרגשת אותי ומחכימה אותי בהודעות ובתגובות שלך אז... תודה..
  • שירה את מפגיזה לאחרונה!!! תודההההה
    אני די באותה סירה מלטפת אותו עליי כשהוא שומע את הלב שלי
    ומנשקת כל פעם על הראש, כשהוא חצי רדום אני שמה אותו בעריסה
    ומכניסה את היד שלי מתחת לשמיכה על הגב וטופחת בשששששש
    לאחרונה ממש התחלתי להחזיק לו את המוצץ בעדינות שלא יוציא
    ופלא פלאים הוא תופס לי את היד ושם אותה על האף וככה נרדם
    הייתי די בהלם שעשה את זה האמת!
    היום הדקתי את השמיכה הפרוותית שלו סביבו ושמתי עוד שמיכה
    סביב הראש בצורת נחש שיהיה לו חמים...הבעיה אצלי זה שהוא
    התחיל לטפס לי למעלה ואני מפחדת מהשמיכה הזאת על הראש
    שלא ייחנק לי אני ממש פחדנית!!
  • תמרי אני עדיין לא מבינה אבל שמעתי ששמים שעון עם מחוגים ליד הילד וזה גורם לו לחשוב שיש לידו מישהו.. לא יודעת כמה זה עוזר.. :)
    בכל מקרה, שיהיה המון בהצלחה!! היא עוד קטנה ואני בטוחה שתטפלי בה כמו שצריך

• תנסי אחרי שהיא נרדמת עלייך להעביר למיטה לאט לאט.
    גם הבת שלי היתה ככה ואיך שהייתי מעבירה לעריסה היתה מתעוררת..
    בכל אופן זה עובר להם! כשקצת גדלים (בשבועות הקרובים) כבר לא נוח להם כי רוצים להתפרס.
  • הטיפים של שירה מעולים אביבית
  • אסור בתכלית האיסור לישון עם תינוק קטן- זו סכנת חנק. קרובת משפחה של אמא שלי הניקה את הבת שלה במיטה בשכיבה נרדמה ורמסה אותה למוות ויש עוד לצערי סיפורים כאלה. אז כדי להימנע צריך להשתדל לא לשכב עם התינוק במיטה.
    אני קיפלתי חיתול, השכבתי את הילד על הצד, נתתי לו לאחוז בחיתול (שגם שמר על המוצץ בפה של הילד) עד שנרדם ואח"כ לקחתי את החיתול. דבר כזה עשיתי רק כשאני ערה וכשאני דואגת לבדוק שהחיתול לא על הפנים. כשזה היה לילה והייתי עייפה מדי לחכות ערה כדי שיירדם עם החיתול- שלחתי את היד לכיוון העריסה דרך סורגי העריסה בזמן שבכה ליטפתי או נגעתי רגע וזה עבד.
    בהצלחה.

• אם יש לך טאבלט או משהו דומה את יכולה לנסות לשים מוזיקה/רעשים של מים, יער וכו'
    יש גם אפליקציות עם קולות של דופק, לנו זה עבד לפעמים

• ב"ה
    [URL=http://www.lovetextlive.com]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה