-
אתה גרושתך מצפים לילד והיא בחודש שביעי וכבר יש לה חבר אחר?
סורי אבל זה נשמע כמו פיקציה...
בכל אופן, חוץ מהלראות לה מחקרים עד כמה מזיק העישון בהריון - לא ניתן לעשות כלום. כל אישה וגופה
-
נשמע לי ממש הזוי!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
[
[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
-
הגירושין נהיו סופיים רק לפני מספר חודשים, אבל התחילו הרבה לפני.
למרות שהיינו בתהליכי גירושים עדיין קיימנו יחסי מין, לא תכננו על הריון... היא לא מעוניינת בהפלה...
ואחרי כמה חודשים מצאה לה חבר, גם לי יש חברה עכשיו.. למה פיקציה?
-
תגיד לה, שלא תרקוד על כל החתונות, או שהיא אתך, או עם החבר...
-
אני אענה למה פיקציה....
מי מספיק טיפש לחשוב שעם "כלי" הכי גדול שיש יכול לפגוע בראש של העובר שנמצא הרחק מהפתח??????
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
[
[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
-
וזה שהיא שותה בהריון זה כן בסדר?
-
נראה לי שמשעמם לך שני סתומים
-
רחלי, אני לא מעניין להיות איתה. אין לי בעיה שתהיה עם החבר, אבל שלא תעשן. ואם סקס עם החבר גורם לה לעשן אז אני מעדיף שלא יקיימו יחסי מין בינתיים.
פנין, אני לא יודע אם החבר רציני או צוחק איתה, אני רק יודע שזה מלחיץ אותה כי הנושא רגיש לה כי זה הריון ראשון והיא עדיין לא בת 20.
לולי, לא הבנתי למה את אומרת דבר כזה, אבל זכותך.
תודה
-
חחחחחח
זה מה שיש לי להגיד.
אבל אם באמת הסיפור אמיתי...תראה מה יכול לקרות לעובר אם תמשיך לשתות ולעשן .
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
-
חחחחחח
זה מה שיש לי להגיד.
אבל אם באמת הסיפור אמיתי...תראה מה יכול לקרות לעובר אם תמשיך לשתות ולעשן .
-
זה אמיתי?...
-
זה אמיתי?...
-
הוא מסתלבט אתן לא רואות?
אנשים לא שפויים
-
לולי חבל שאת חושבת ככה.
אם זה היה קורה למישהו שאת מכירה אני בטוח שהיית מגיבה אחרת.
וחוץ מזה, אף אחד לא רוצה ששום אישה תעשן בזמן שהיא בהריון כי חבל על העובר!
זה לא מעצבן אותך שאת רואה אישה בהריון עם סיגריה ביד??
-
שתיה פוגעת בהרבה יותר מסיגריה...
עצבים בהריון פוגעים הרבה יותר מסיגריה..
וזה שהילד יגדל בסביבה שלאמא יש חבר והם שותים ומעשנים ומקיימים יחסים כשהוא עדין בבטן ברמה של ל"דפוק לו את הראש" עם הכלי שלו זה ממש עצוב!!!! ..
אויי אויי כל זה ניראה לי ממש הזוי :(
-
אני מצטערת אבל זה שהוספת שהיא עוד לא בת 20 עוד יותר גורם לי לחשוב שמדובר בפיקציה
אתם גרושים והיא עדין לא בת 20 והיא בהריון ממך בחודש שביעי ויש לה חבר שהיא מקיימת עימו יחסי אישות ושותה ומעשנת ?\
עזוב שהכל לא נשמע אמיתי בכלל, איזה מין בחור יכנס לקשר כזה חולה עם אישה גרושה בת פחות מ 20 עם הריון ראשון ?
הוא גם ילד ?
אני מצטערת, אבל לדעתי בפורום הזה לא ראה / שמע על דבר כל כך הזוי כמו זה...
בהצלחה לך יוסיה, מי שלא תהיה
-
מצטער שככה את חושבת ושסיפור חיי גרושתי לא דומה למה שאת מכירה.
אני שמח בשבילך שלא יצא לך להכיר חיים כאלה.
(בהיותי צעיר התנדבתי בעמותה שתומכת בהריון לא מתוכנן לנערות, שמעתי סיפורים הרבה יותר "הזויים" (כדברייך) מהמקרה הנ"ל)
לא שמעת על זוגות שמתגרשים אחרי מספר שבועות? מה זה משנה הגיל שלה בכלל לחתונה? סך הכל ציינתי שהיא צעירה ונלחצת מהריון ראשון.
ויפה שאת קובעת לבחור אם להכנס או לא להכנס לקשר עם בחורה רק בגלל שהיא גרושה... מה לגבי האישיות שלה? היחס שלה אליו?
מה זה משנה גרושה או רווקה? כל גרושה היא מצולקת?
איזה מחשבה צרה.
קצת יותר פתיחות לא תזיק..
בכל מקרה תודה
-
תשתמש במה שעברת בהיותך צעיר, לפני שהגעת לתחנה ההזויה הזאת בחיים, ותקשר אותה לעמותה שהתנדבת שם... אולי הם יוכלו לעזור לה...
-
תבקש ללכת איתה לבדיקות ושהרופא יגיד לה שזה לא בריא לעשן ולשתות בהריון.
ושהריון זה לא צחוק זה חיים שלמים. אולי תנסה לדבר עם ההורים שלה או עם החבר שלה עצמו. או מישהו שהיא סומכת עליו.
אפשר לשאול למה התגרשתם? ואין מצב שתחזרו כדי לגדל יחד את הילד?
-
העמותה נסגרה פעם אחרונה ששמעתי עליה, בכל זאת עבר קצת יותר מעשור.. ובכל מקרה מדובר בעיר אחרת... והיא גם ככה לא מוכנה לשמוע בנושא.
את החבר אני לא מכיר ואין לי איך ליצור איתו קשר.
ניסיתי ליצור קשר עם ההורים שלה (הם גרים בחו"ל), אבל הם לא ממש שמחו לשמוע ממני. אפשר להגיד שהם בעצם הסיבה שהתגרשנו. ברגע שהם גילו שאני טיפה יותר מדי כהה עור מבחינתם (והמבין יבין), הם ניסו לעשות הכל כדי לחבל בקשר.
אני דיי אובד עצות...
-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
-
אתה בן מיעוטים?
-
אני "שמח" שזה מצחיק אותך.
אני בן העדה האתיופית (לא שזה אמור לשנות משהו למישהו).
-
גרושתך? רוסיה?
-
אמריקאית
למה זה משנה משהו???
-
יפה יהיה לכם ילד אפרו אמריקאי
-
היי יוסיה,
אני חושבת שנכון לשניכם - או לך לבד, במידה והיא לא תהיה מוכנה להצטרף - לפנות למשרד לקליטת עליה, לשירות הרווחה דרך המשרד. הסתכל בקישור המצורף. האם אשתך לשעבר קטינה? (בת 19 או פחות) האם היא משתמשת בסמים? (החל בג'וינטים) האם היא שותה אלכוהול על בסיס קבוע? האם היא עדיין מוגדרת כעולה חדשה? (רב הזכאויות לעולה חדש הן עד שהות של 10 שנים בארץ)
אנא הסתכל בקישור.
http://www.moia.gov.il/Hebrew/Subjects/welfare/Pages/AboutTheDepartment.aspxאני מקווה שתמצאו פתרון שישביע את רצון שניכם.
בהצלחה בכל.
שרון שמש
M.Sc
פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
-
בולשיט!
הרבנות לא מגרשת בהריון! אין דבר כזה גט בהריון
-
שמש, תודה רבה על ההפניה.
ניסינו בעבר ליצור איתם קשר בנושא אחר והם אמרו שהם לא הכתובת כיוון שהיו בעיות במסמכים של גרושתי.
אני אנסה לפנות אליהם שוב בעצמי, תודה רבה!
אנגל, הגירושין קיבלו תוקף קצת אחרי שגילינו שאנחנו בהריון (התהליך התחיל הרבה לפני), אף אחד מהרבנות לא ידע על זה וגם לא תכננו לספר לאף אחד.
-
היי ...
בנות קראתי את השרשור... ויש לי כמה נקודות להגיב עליהן.
א. עניין הפקטיביות של הבחור- אם הוא בדה את הכל מדמיונו, בסדר שיבושם לו, אני לא רואה סיבה מדוע בחור יכנס לכאן ויתחיל לספר לחבורה של נשים הורמונליות בהריון שטויות. אם כן, אז בכל מקרה אפשר להתייחס לסיפורו כאל מקרה מעניין. בנינו האם הוא היה מקבל את אותן התגובות אם הוא היה רושם שהוא ילדה בת 20 שנכנסה להריון, שותה ומעשנת, ומקייימת יחסי אישות עם אדיוט?
ב. רבנות- ראיתי שמישהי רשמה באופן חד משמעי הרבנות לא מגרשת נשים בהריון. את טועה באופן חד משמעי , במסגרת העבודה שלי אני רואה מקרים רבים שאכן הרבנות בוחרת לגרש גם נשים בחודש 9. מישהו פעם טען שהרבנות זה מוסד הגיוני, שפוי ורציונלי?
ג. נושא הגרושה- סליחה מראש אבל ככה זה נשמע לי, האם היא ילדה בת 20 שלא מבינה דבר. היא יוצאת עם בחור שמקיים איתה יחסי אישות, שחששו העיקרי הוא שהוא פוגע בעובר. הוא מביע את החשש באופן חסר טקטיקה, היא כאם לעתיד שאינה בשלה עדיין להיות אם, שותה ומעשנת מתוך לחץ שהיחסי אישות עלולים לגרום לנזק לעובר. הגרוש דואג למצב העובר ומבקש עצה כיצד עליו לפעול.
לדעתי יש לפנות לכל אוזן קשבת משרדי רווחה, משפחתה, משפחתך אשר יכולה לעזור, רופאי הריון ואחות מלווה להריון אשר יסבירו את הסכנות בעישון ובשתיה במהלך ההריון, ואף לעו"ד בין אם זה עו"ד פרטי ובין אם זה דרך הסיוע המשפטי, כי אכן מדאיג אותנו המצב של העובר. אך מה יהיה בגורלו של התינוק שיוולד בעזרת השם, האם היא כשירה לגדל תינוק? האם אתה כשיר?
טולי חתולי
-
וואי ליטל 123 כתבת בדיוק כל מה שעבר לי בראש בזמן קריאת השרשור הזה.
בנות אני ממש לא חושבת שזה סתם תעלול של איזה אידיוט,
מדובר באדם במצוקה מהמון כיוונים..
מצד שני אין הרבה מה לייעץ מלבד מה שטלי כתבה.
אי אפשר להכריח ילדה בת 20 שלא כשירה לגדל תינוק ומתנהגת בחוסר אחריות
שכזה, להפסיק את הדברים הנוראיים שהיא עושה אם היא בעצמה לא מבינה לאיזה נזקים היא עלולה לגרום.
מאוד עצוב לשמוע שיש סיפורי חיים כאלו בעולם
-
באמת נשמע הזוי בעיקר כי הכותב הוא גבר
-
בנות
אני לא מבינה למה אתן תוקפות אותו
יתכן שזו בדיה ויתכן שלא
אולי הוא במצוקה ואין לו לאן לפנות ואיפה לשפוך את הלב???
מה בחיים לא שמעתן על בנות שהחתנ מוקדם וגם התגרשו??? כי אני כן שמעתי וזה כן קורה.
ואני לא הייתי צוחקת או מגכחת במיוחד לפני שאני יודעת את האמת.
יוסי - - - אני מציעה לך לפנות לרווחה
או לקחת אות לשיחה ולדבר איתה במילים פשוטות. ולהסביר לה. אני רק מקווה שהיא תוכל לתת לתינוק חיים נורמאלים, זה יותר חשוב מאשר אם הא מעשנת או לא.. שהילד ל יגדל בבית של אלכוהוליסטים שתיינים. לזה כדאילך לדאוג ולערב רווחה