היפוך חיצוני + אינסולין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות שתי שאלות 1 אני עם סכרת הריון משבוע 24 עכשיו כבר בשבוע 34פלוס 5 הסכרת לא מאוזנת במאת האחוזים ואתמול לקבל אינסולין . האם יש מישהי שב זריקה יודעת אם זה לא מסוכן להזריק בבטן ? איך זה עפ אינסולין ? 2. העובר שלי עדיין במצג עכוז ... מה דעתכן על היפוך.חיצוני ? אולי עדיף כבר לקבוע לקיסרי? ההיפוך החיצוני מפחיד אותי .. יש למישהי ניסיון ?

יפעת :)
2 תגובות
עמוד 1
  • אני ב26 עם סוכרת הריונית בפעם השנייה והפעם הבנתי שהחמירו במעקב את הדרגות של הסוכר אז גם לי רשמו אינסולין כל יום בערב. אני מצטערת אני עדיין בהלם ומנסה להקל את הבשורה זה פשוט מאתמול. אבל בקשר להזרקות אינסולין את יכולה להזריק בבטן בלי בעיה, המחט לא ארוכה מספיק כידי לחדור לעובר (אם זה מה שמדאיג אותך) לי אפילו המליצו להזריק בבטן כי זה הכי נוח אם את מזריקה בעצמך. חשוב להזריק אינסולין בשעה קבוע כל יום כי הוא מתפרק בגוף באופן אחיד במשך היממה. וחשוב להחליף את המחט כל פעם כידי להימנע מזיהום. במצב רגיל את לא אמורה להרגיש כלום האינסולין שאת מזריקה אמור לעזור לגוף שלך להתמודד ולפרק את הסוכרים בדם יותר מהר אבל יכול להיות מצב שהסוכר ירד פתאום מתחת ל70 ואז תרגישי חולשה, זעה קרה, סחרחורת -במקרה כזה פשוט לאכול משהו או לשתות משהו ממותק.
    ובקשר למצב עכוז -זה עדיין מוקדם יש כאלה שמתהפכים לבד בשבוע 36-37 אני חושבת שכידי לחכות, במצב שהוא לא יתהפך לבד עד אז הרופא שלך כבר יפנה אותך לבד לקיסרי.
  • כשהייתי בכנס הריון ולידה של רמבם אמר שם אחד הרופאים כי הם לא כל כך מעדיפים לעשות היפוך חיצוני כי זו פעולה די אלימה (לתינוק) וכואבת (לאם)
    הם עושים את זה רק במקרה שממש ממש אין ברירה.
    התינוק יכול להתהפך גם בשבוע 36 וגם בשבוע 38 (נדיר יותר)
    אם לא יתהפך יקבעו קיסרי.
    אגב, הוא גם סיפר על מיקרים שקבעו קיסרי ועשו בדיקה אחרונה לפני הניתוח וגילו כי התינוק התהפך אז ויתרו על קיסרי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה