-
תעשי משלוח
-
אין לי מושג אם יש פה מאיפה לעשות משלוחים
-
חחחח גם אני מאד מוטרדת מזה..חח אנחנו כל הזמן מדברים על זה..
אני לא אוהבת שהוא עושה קניות..וגם אין כמו שאת נמצאת שם ורואה הכל מול העיניים אם יש מבצעים טובים..לבעלי למשל אין מושג במחירים..הוא למד קצת מאז שהתחתנו אבל עדיין יש לו פשלות פה ושם..
תאמיני לי שבע"ה שתלדי את תלמדי להסתדר..אם זה למצוא סידור לשעה בזמן שאת בקניות/ אולי זה בכלל לא יעניין אותך/ או שבאמת תעשי משלוח.. יש הרבה אופציות..העיקר שתלדי בשלום ובקלות ותחזרי בידיים מלאות בע"ה
-
וואי וואי איזה מקרה אבוד הם!
עזבי את זה שהוא מתקשר אליי כל מאיית השניה בבמוצע, השוס האחרון זה שביקשתי ממנו שיקנה המבורגר קפוא, והוא הביא לי המבורגר גלאט כשר!!!
-
אני נותנת לשלי רשימה מפורטת מה צריך לקנות, את הדברים הקטנים כמו מוצרי הגיינה אני קונה לבד, כשהוא מגיע הביתה אני עוברת על הרשימה לבדוק שקנה את מה שביקשתי בדיוק לפי הרשימה, בלי תוספות למניהם. אני מתנהלת כך כבר חודש וזה עובד מצויין בניתיים ואפילו ביזבזנו פחות כסף בסופר
-
זהו, הייתרון הוא שהוא לא חורג מהרשימה אלא אם שכחתי לרשום שם משהו שהוא אוהב ונגמר וכאלה...אבל אם יש מבצע שווה שאני כן הייתי קונה כי זה משהו שמשתמשים בו, אז הוא לא יקנה כל עוד לא רשום לו.
נראה לי שאחרי הלידה אני אשלח את אמא שלי וזהו...
-
דוקא בעלי עושה קניות יופי..כמובן לפי הרשימה שלי..
-
חחחחחחח זה תמיד מצחיק מחדש
אני שולחת את בעלי עם רשימה מפורטת והוא מביא את מה שיש בה אבל זה כולל כל כך הרבה טלפונים ממנו אלי....
כשעוד עבדתי החברה במשרד היו צוחקים כבר ומבינים מרוב כל השיחות שהוא נשלח לסופר...
-
בניגוד לכל הגברים, בעלי עושה את הקניות בבית ולא אני
כי אם אני הולכת אני קונה את כל הסופר חחחחח
הוא קונה באמת מה שצריך ולא כמוני מעמיסה הכל חחח
-
גם אצלי בעלי עושה קניות יותר טוב ממני וברבע זמן!!!!!
-
יואו בעלי בדיוק אותו דבר!
אני מפצירה בו פעם מחדש "כתבתי 5 מוצרים סה"כ תצמד לרשימה"
כן כן בטח בטח
חוזר לי עם שקיות מלאות ב"כל טוב"
ממתקים מיצים עוגיות חמצוצים פסטות מוזרות המצאות חדשות ועוד ועוד
אני -
-
-
אני סומכת על בעלי ב 100%
אני אוהבת לשלוח אותו לסופר כי בנוסף לרשימה שאני כותבת לו הוא קונה עוד מלא דברים טעימים
-
ואי, לצלם ולשלוח בוואטס אפ זה פשוט גאוני!! איך לא חשבתי על זה?
-
היתה תקופה שהיינו עושים קניות באינטרנט...דרך שופרסל ..עולה 30 שח משלוח ..חוסך דלק ועלייה של שלוש קומות. מה גם שקנינו בדיוק מה שרצינו כי לא היו פיתויים הכל הגיע ארוז יפה וטרי.
ואם יוצא שבעלי הולך לבד אז הוא מצלם כל דבר ושולח לי לפני זה...
3
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
-
היתה תקופה שהיינו עושים קניות באינטרנט...דרך שופרסל ..עולה 30 שח משלוח ..חוסך דלק ועלייה של שלוש קומות. מה גם שקנינו בדיוק מה שרצינו כי לא היו פיתויים הכל הגיע ארוז יפה וטרי.
ואם יוצא שבעלי הולך לבד אז הוא מצלם כל דבר ושולח לי לפני זה...
3
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
-
בתחילת הנישואין בעלי היה הולך עם רשימה ודווקא היה בסדר, אם לא היה מוצא משהו היה מתקשר מהסופר, אבל בשנים האחרונות התחלתי ללכת לבד והוא רק אוסף אותי בחזור, או אם הוא עסוק אני עושה משלוח.