בנות צריכה עזרא דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גיסי יש לו חברה מרוסיה הם יוצאים כבר הרבה זמן אז הם החליטו שהיא עוברת לגור בארץ והוא עשה לה ביטוח והכול כמו לעובדת זרה בקיצור היא בהריון עכשיו בשבוע 7 ויש לי המון שאלות שהיא שואלת כול הפרוצדורה של הבדיקות מה עושים איפה עושים האים זה עולה המון כסף הם ביררו שכאשר היא תילד הם צריכים לשלם לבית החולים ליולדות בערך 15000 ₪ מה האים זה נכון וגם סקירת מערכות יעלה להם 1500 ₪ האים ניתן לעשות את הבדיקות במקום אחר דרך עמותה איזו שהיא בקצת כסף
    אני ממש רוצה לברר בשבילה

תודה
    אושר 04/02/2008
    אמילי 11/06/2009
    אביב 02/07/2010
    html]

http://s4.rimg.info/
5 תגובות
עמוד 1
  • מן הסתם שאם היא לא אזרחית ישראל היא לא זכאית לביטוח בריאות וטיפול בקופת חולים.
    אני לא חושבת שמדובר בסכומים שרשמת אבל כן זה בהחלט לא זול.....למ

• יש ביטוחים פרטיים
    איני תושבת ישראל בימינו (לא לתמיד)
    וכל פעם כשאני מגיעה לביקור אני עושה ביטוח בריאות דרך חברת כלל
    שמכסה המון דברים דרך קופ"ח כללית
    איני יודעת אם יכסה לה לידה ובדיקות א"ס
    אבל אולי כן ויטמינים ותרופות ובדיקות שגרתיות אצל הרופא, אולי גם דם ושתן
    הכיסוי שאני מקבלת כל פעם הוא של 100 אחוז
    אוטריוין או אקמול לדוגמא מקבלת חינם בלי להוסיף שקל עם הביטוח הזה
    (שלא נצטרך תרופות אמן)
    ממליצה לברר
    לביטוח קוראים אוכלוסיות זרים בחברת כלל כאמור

ובוודאי יש גם ביטוחים בחברות נוספות

אני עשיתי ביטוח כאן בעודי בהריון ולכן לא יכסו לי את הלידה (שהולכת לעלות בין 1500-2000 דולר בלידה רגילה בעזרת השם)
    אבל כן מכוסות הבדיקות אצל הרופא ובדיקות שתן וכיו"ב

מקווה שהצלחתי לעזור
    בהצלחה!
    יום נעים לכולם
  • שמעתי על מקרה דומה, הם פשוט הלכו לרופאים ערבים (מומחים לא פחות מהיהודים) ושילמו ממש מעט, וגם את הלידה עשו בבית חולים ערבי במזרח ירושלים, לא נעים, אבל זה מה יש...
  • כן. אישה שהיא לא אזרחית, צריכה לשלם משהו כמו 13 אלף שקל ללידה...

ממש לפני שבוע מישהי סיפרה שאשתו של בן דוד שלה (פיליפינית והיא לא אזרחית) ילדה בבי"ח וזה הסכום שהם היו צריכים לשלם

• אגב, הסקירה עולה 1400 גם למי שיש לה ביטוח...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה