היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנותתתת האם צריך לקחת את התינוק לבדיקה תקופתית אצל הרופא גם שאין משהו מיוחד? הרבה שאלו אותי מתי יש לו תור ואני אומרת שאין לו כי ב"ה הכל בסדר איתו...האם צריך לקחת אותו לשקילות ומעקב אצל הרופא חוץ מהטיפת חלב?
14 תגובות
עמוד 1
אני לא זוכרת איפה זה היה אבל קראתי שצריך פעם ב...כזה. אני חושבת שאת יכולה לצלצל לרופא ילדים ופשוט לשאול אם יש צורך
בעיקרון אם אין שום בעיה אין צורך ללכת לרופא.
אם את מחליטה ללכת, תבקשי כמובן להיכנס לפני התורים, שלא יידבק מילדים אחרים.. לדעתי כן כדאי ללכת מתישהו לבדוק שהכל בסדר, דברים כמו פרק הירך שחשוב לזהות בזמן...
אני הלכתי שהוא היה עוד בן 6 ימים ובדיקת עיקרות עם הרופאה שלנו . הינו ראשונים . היא עשתה אז בדיקה ממש מעמיקה . המצחיק הוא כמה זמן עבר מאז . לטיפת חלב אני לא מאימה פשוט ולא סובלת אותם . http://www.holdthatpic.com/
עושים בדיקה בגיל חודש 4 חודשים ו6 חודשים ושנה לי יש רופא וטיפת חלב באותו מקום אז אני קובעת אצל רופא קודם ואז טיפת חלב וחיסונים ,ככה הרופאה בודקת את המשקל והתפתחות והאחות בודקת את הדברים שרלוונטיים לטיפת חלב וחיסונים
אני לוקחת תמיד בערך בגיל חודש, אני לא ממש סומכת על הטיפת חלב, רוצה שיראה אותו, יעבור על מכתב השחרור ויבדוק את מה שצריך לבדוק לדעתו.
מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
קבעתי לו תור ליום א, יש לו מעין פצעים על הפנים שלדעתי זה מהחלב והיום שהחזקתי אותו הפוך ראיתי גם כמו חררה מתחת לשיער!! אולי זה מה שמציק לו ובגלל זה הוא בוכה הרבה חוץ מהגזים!!
תרגישו טוב!
שושי הפצעים שאת מתארת זה תקין ויוצא לכל התינוקות ,זה ההורמונים שלך שהוא קיבל בהריון ,לפצעים האלו קוראים מיליה ,הם לא כואבים ולא שום דבר ,וגם החררה שאת מתארת בעורף זה משהו תקין ויש את זה להרבה תינוקות . לגבי בכי אז הוא רק יצא לעולם והכל עדיין חדש ולא מוכר וקשה . לי מאוד עזר להכניס למנשא בד וככה הייתי מסתובבת עם איתמר וגם עם איתי בבית . קשה להם מאוד בהתחלה להרדם ולכן הרבה פעמים הם מגיעים לעייפות יתר ובוכים עוד יותר . תנסי להרדים אותו . תנסי לתת מוצץ ,תנועת מציצה מרגיעה וגם לפעמים משחררת להם קקי והכי חשוב הוא מרגיש את הלחץ שלך . תנסי להרגע ,להיות פחות לחוצה,לצאת בהצהריים לטיול בעגלה ,בחוץ הם ישנים נהדר ,הבעיה היחידה שאת לא יכולה גם לישון. והכי חשוב שום דבר לא סוף העולם והכל עובר
בובה מאיה ענתה לך בנוגע לפצעים בנוגע לרופא, לוקחים לבדיקה ראשונה עד חודש מהלידה ואז לא צריך באופן קבוע לפעמים שרציתי להתייעץ הייתי קופצת ואז הרופאה הייתה כבר בודקת בדיקה שיגרתית...
אני לא בלחץ, הלב שלי נקרע כשהוא בוכה מנסה כמה שאפשר לרכך לו את הנחיתה וכל הזמן אני שם בשבילו ולא אכפת לי כבר שיתרגל לידיים רק שירגיש ויריח אותי... ממש מרגישה רע עם עצמי שלא ראיתי את הפצעים האלה לפני מרגישה אמא רעה...
הי הי הי היייייי
אגבבבבב חשבת שתצאי מזה בקלות?
חודשלדת ראשון שמייייח
אני אף פעם לא הלכתי לרופא סתם כך. למה??? ב"ה שהכל בסדר ואין צורך. לשקילה אני הלכתי רק "על הדרך" כשעשינו חיסונים. (אא"כ יש בעיה עם המשקל או משהו כזה)