הריון או סתם איחור!? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני בת 24 וחצי,התחתנתי לפני שנה ומחודש מרץ הפסקתי לקחת גלולות ואנחנו מנסים להכנס להריון,עד רגע זה ללא הצלחה,אובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיות ולפני הגלולות המחזור שלי לא היה סדיר, כרגע כמו שעון כל 33-34 יום.
    לפני 3 שבועות הייתי אמורה לקבל מחזור והוא פשוט לא הגיע... אני עם איחור של 3 שבועות ובדיקות הריון ביתיות שליליות,סחרחורות ,כאבי ראש ונפיחות בחזה, מה קורה לי לגוף?! האם יכול להיות איחור כל כך גדול? האם יכול להיות שזה הריון? ואם כן אז למה הבדיקות יוצאות שליליות!? אוףףףףף ייאוש!!!
    פלייייז עזרההה!!!

תודהה....טולה
16 תגובות
עמוד 1
  • לכי לעשות בדיקת דם שמזהה הריון אם את באיחור של שלושה שבועות
    היא תזהה בוודאות אם את בהריון
    ואם היא שלילית אז לכי לרופאת נשים שתבדוק למה את לא מקבלת..
    אל תהי לחוצה יש לי חברות שנקלטו טבעי תמיד עם שחלות פוליציסטיות

וגם הפסקת לא מזמן גלולות.. הגוף צריך להתנקות.
    קודם כל בדיקת דם לראות מה מצבך.

בהצלחה!
  • היי

לי יש חברה קרובה שנקלטה 3 פעמים והיא עם שחלות פוליציסטיות.......

אז תיהי חיובית

דבר שני, לכי לעשות בדיקת דם, זה וודאי יותר ויוכל להרגיע אותך
    ואם באמת שלילי היא תפתור את העניין.... מאוד חשוב ש.נסי חהיות רגועה מכל הסיפור כי לפעמים רק מהלחץ הזה המחזור מתעכב....

בהצלחה..
    שבת שלום

ליטלילי

• טוב אז ככה, עשיתי בדיקת דם אתמול ויצאה שלילית :(( האמת, אני די מאוכזבת!

איך זה שהמחזור מתעכב בחודש?! אני עדיין לא מבינה מה זה יכול להיות...
    בכל מקרה מקווה לבשורות טובות!!!

תודה רבה על היחס החם!!!

בשורות טובות לכולן! אמןןן!
  • טולה, התייעצת עם רופא נשים?

ליטלילי

• יש לי היום תור לרופא נשים.
    העיניין הוא שהרופא שלי ממש ממש אדיש ,אני אתאר לך סיטואציה שקרתה לי:
    טולה: ״ ד״ר, המחזור מאחר לי כבר בכמה ימים״
    ד״ר:״ בסדר, קחי כדורים והכל יסתדר״
    טולה: ״אבל ממה זה יכול לקרות? לא צריך לבדוק? ״
    ד״ר:״ אל תדאגי הכל בסדר.... כל אישה שיש לה רחם ושחלות יכולה להכנס להריון״
    חחחח את מבינה?!
    כאילו מה תגידי לו עכשיו?
    אז ככה שאני לא מצפה לגלות משהו חדש כל עוד אני הולכת אליו.
    ולשאלתך הבאה למה אני לא מחליפה רופא, כי באיזור שאני גרה יש אותו ויש עוד רופא שהבנתי שהוא ממש מגעיל ביחס שלו אז אולי עדיף להישאר מטופלת של הרופא הנוכחי.

• אולי שווה לנסוע רחוק ולקבל רופא נורמלי עם יחס אדיב?
  • מסכימה עם מלכי.. לפעמים שווה לנסוע קצת.
    או ללעת לרופא פרטי פעם פעמיים רק כדי להבין מה קורה עם הגוף שלך.

אני אישית נוסעת קצת יותר משעה כדי להיות מטופלת בבית חולים שבו מתייחסים אליי יפה, בבבלנות ובמקצועיות...

שווה לשקול את זה.....

עד אז - מקווה שנוכל לעסור כאן ולתמוך עד כמה שנוכל

נשיקות!

ליטלילי

• מסכימה עם מלכי.. לפעמים שווה לנסוע קצת.
    או ללעת לרופא פרטי פעם פעמיים רק כדי להבין מה קורה עם הגוף שלך.

אני אישית נוסעת קצת יותר משעה כדי להיות מטופלת בבית חולים שבו מתייחסים אליי יפה, בבבלנות ובמקצועיות...

שווה לשקול את זה.....

עד אז - מקווה שנוכל לעסור כאן ולתמוך עד כמה שנוכל

נשיקות!

ליטלילי

• קודם כל אני רוצה להגיד לכן שאתן מקסימות!!! התמיכה שיש כאן, אין בשום מקום אחר! אז תודה!!! :)))

טוב אז הייתי אצל הרופא נשים ביום חמישי ולא התחדש שום דבר אותן התשובות, הוא נתן לי כדורים (פרו... משהו) כדי שיגיע המחזור ואמר לא להיות בלחץ. יצאתי ממנו בידיעה שבזבזתי את הזמן שלי כי את הכדורים אני לא רוצה לקחת ולגבי התגובה שלו על ״לא להיות בלחץ״ אני לא צריכה ללכת אליו כדי לשמוע את זה, יש לי את זה בבית מהסביבה שחושבת שהיא תומכת ועושה בדיוק להפך. ( חלילה, בלי לפגוע, אני יודעת שרוצים בטובתי אך לא תמיד משפטים כמו:״ אל תהיי בלחץ״ עוזרים.)

אז כנראה שאצטרך להמתין בסבלנות למחזור שיגיע ויחזיר אותי לשגרה..
    בהצלחה לכולן! בשורות טובות!!
  • טולה..
    הכל יהיה בסדר! מבטיחה לך!!!

את צודקת.. כל המשפטים האלו מהסביבה לא מועילים והמקום להרגיע הם מעצבנים. כי הם לא באמת מבינים... למרות כל הכוונות הטובות..
    "העיקר שתיהי רגועה'... "אין לך מה להלחץ הלחץ לא עוזר"..... באמת?? גיליתם לנו את אמריקה. אבל בואו ניראה כמה רגועים תצליחו להיות במצבנו..

נכון שצריך לנסות לשמור על שלווה ואופטימיות אבל זה לא תמיד פשוט ולפעמים מותר גם לעשות לעצמנו קצת הנחות.

אם את לא רוצה לקחת את הכדורים חכי עוד קצת, עוד כמה ימים ותיראי אולי משהו ישתנה.
    אם לא אז אולי לא תהיה ברירה כי תיהי תקועה במקום עד שהמחזור לא יגיע (בלי מחזור לא יהיה ביוץ נוסף לדעתי)

אז חמודית...... נשימה עמוקה, ועכשיו עוד אחת עוד יותר עמוקה!
    קבלי חיבוק!

ותזכרי שבסוף....... הכל מסתדר...

ליטלילי

• היי בנות,
    אני כלכך מזדהה איתכן!! אם עוד פעם אחת משהו יגיד לי להפסיק להילחץ אני אתפוצץ!!!
    טולה אני מאוד מקווה שאת לא נלחצת מעניין השלחות הפוליציסטיות. יש לי כמה חברות עם שחלות פוליציסטיות שהן אימהות גאות!!!
    בהנחה שעדיין לא קיבלת אולי באמת כדאי ללכת לרופא שיזרז שם את העניינים, אבל העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא לבדוק כל יום בבדיקות ביוץ, כי יכול מאוד להיות שיש לך ביוצים מאוחרים (זה מסתדר עם עניין הפוליציסטיות) וכל מה שתיארת בהודעה הראשונה שלך הוא כאבי ביוץ! אז בשביל שלא תפספסי את הימים האלה אני היתי ממליצה לך בערך מהיום העשירי למחזור לבדוק כל יום בבדיקת ביוץ או באחת השיטות האחרות לאיתור ביוץ. אצלי הבדיקות האלה עובדות (ביוצית הזהב).
  • חמודות שלי.....
    אז המחזור עוד לא הגיע (איחור חודשיים!!!!!!)
    אני כבר לא יודעת מה לחשוב, אני לא רוצה לקחת את הכדורים כי אני די אנטי של התרופות האלו.

מה אתן אומרות?? יש עוד סיכוי להריון??
    אוףףףףף!!!!
  • אל תכעסי עלי אבל אני בכל זאת גדולה ממך ואם קצת יותר נסיון , אני לא מבינה למה עד עכשיו לא עשית בדיקת דם ? למה לחכות חודשיים ? אני לא מצדיקה את רופא שלך , בעצמי החלפתי כמה רופאים בתקופה אחרונה , אבל הוא סך הכל רוצה לעזור לך אם את לא בהריון (מקווה שכן ) את צריכה לקחת את כדורים בשביל לקבל מחזור , אגב לכדורים סביר להניח קוראים פרוגינובה ושתיתי אותם בגלל סיבה אחרת , אז למה לחכות ?

/]
  • מרגו היי,
    עשיתי בדיקת דם והיא יצאה שלילית.
    ואת צודקת לגבי הכדורים זה שמם, אבל כמו שאמרתי אני מעדיפה שלא לקחת אותם.
    הבעיה היא גם שאני לא יודעת אם אני בהריון, למרות שהבדיקת דם יצאה שלילית אבל את יודעת היו מקרים שבבדיקה יצאה תוצאה שלילית ובסוף היה הריון.... בקיצור אולי כדאי להמתין עוד קצת??
  • אם בדיקות דם יצאו שליליות אז קשה לאמין שיש הריון , אם את רוצה לחכות בבקשה , אבל לא נראה לי שיש טעם, אולי פשוט תחזרי על בדיקת דם שוב , אני לא כל כך מבינה למה את נגד כדורים , זה כמו גלולות זה לא משהו נורא . בכל אופן בהצלחה. במיוחד אם את פוליציסטית אז אולי כדורים יעזרו לך לסדר את וסת.

/]
  • היי בנות, אז החלטתי לקחת את הכדורים כדי שאוכל לקבל מחזור כמו שהרופא המליץ לי, לקחתי פרוברה 5 מ״ג מיום ראשון עד חמישי פעמיים ביום.... כרגע אני 3 ימים אחרי סיום הכדורים ועוד לא קיבלתי מחזור.... הייתכן?? מה אתן אומרות?? קרה למישהי?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה