נרות גלוואן למניעת הריון .. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי שמעה ?מכירה? השתמשה? הבנתי מהרבה סיפורים שניתן להכנס איתם להריון ..העניין שזה קוטל זרע ומלחיץ אותי לחשוב שזרע שכביכול לא תקין כל כך ..יפרה ביצית ויהיה הריון! אני מתכננת לקחת גלולות אבל בגלל שמההפלה לא קבלתי מחזור עדיין האופציה היחידה שהרופאה הציעה זה את הנרות האלו..עד שיגיע המחזור ואקח גלולות ביום הראשון שלו.מישהי קצת מבינה? יכולה לעשות לי סדר?אני ממש מבולבלת :/ תודה רבה
9 תגובות
עמוד 1
  • לא הבנתי.את בלחץ שבכ"א יהיה הריון עם הנרות?או לא???
    אז ככה אני ינסה לעשות סדר.
    גם אני עברתי הפלה בשבוע 9 ללא גרידה עם כדורים.....
    הרופא המליץ לנו על נרוות גלוואן והיתרון שלהם זה שאין בהם שום הרומונים.
    אבל זה לא יעל 100% וגם זה לא טוב לשימוש ארוך לא בגלל בעיה בריאותית יותר בגלל שזה פשוט לא נוח לזכור כול פעם לשים נר וכו' ככה שאם מתכננים למנוע לאורך זמן זה לא הפתרון.
    אבל אם רוצים למנוע לתקופה מסוימת בלי הורמנים שיכולים להשפיע למשך זמן....זה הפתרון היחיד.......
    את רוצה למנוע מעכשיו?????
  • לא אמין. נקודה.
    ראי סרגל הריון!

• הנרות האלו, אמינות ב 90% . וצריך לשלב אתם עוד משהו, כמו זמן שיודעים שאין ביוץ וכד', באופן כללי אם תקלטי להריון, לא יצא ולד פגום, בגלל שרק תא זרע בריא יכול להפרות ביצית.
  • אני לא רוצה למנוע ..רק שלצערי מבחינה בריאותית עדיף וכדאי לי לא להכנס להריון בתקופה הקרובה לפחות חצי שנה .העניין שהמחזור עוד לא הגיע והדימומים פסקו והבנתי שגלולות אם לא לוקחים ביום הראשון לא יהיו אפקטיביות מה גם שעשיתי אולטרסאונד ועוד יש שאריות מעטות ברחם והרופאה אמרה שגם אם אקח גלולות מהיום אז יש סיכוי שהן ידחו את המחזור שלפי הרפואה אמור להגיע עד 6 שבועות אחרי הפלה בכדורים שלקחתי.והיא רוצה שהמחזור יגיע כדיי שהשאריות יתנקו ולכן נתנה נרות עד שאקבל את המחזור ואתחיל עם הגלולות . 
  • למה לחכות חצי שנה?
    לי אחרי הפלה אמרו לחכות מחזור אחד ולחזור לנסות
    ובאמת אחרי המחזור השני כבר נקלטנו ב״ה..
    קניתי את הנרות אבל בסוף לא השתמשתי כי אמרו לי שהם עושים תופעות לא נעימות..
    בסוף השתמשתי בספוגית safe t לא הכי נוח אבל גם לא מאוד נורא..

• תלוי למה היתה ההפלה, אם זו הפלה ספונטנית -אין דופק, אין שום בעיה להיכנס מיד להריון, אחרי מחזור אחד תקין.
  • מייייכלי
    איך את מרגישה?

• שירה יקרה אני בסדר עד כמה שאפשר ..אני נאלצת עם כל הרצון הגדול לתינוק/ת לשמור קצת כי יש עוד שאריות מההפלה ועודף כדוריות אדומות והמוגלובין 9 !!! חמור מאוד..ירידה במשקל וכו׳ הרופאה המטפלת החליטה פה אחד שלתת לעצמי ולגוף מנוחה לטפל בכל מה שצריך לחזור למשקל נורמלי לעבוד על הברזל ע״י כמה כדורים וזהו..אני מקווה שהכל יהיה בסדר בע״ה תודה על הדאגה את מקסימהההה!!!
  • לא מכירה את זה.
    שיהיה לך בהצלחה מיכלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה