סקירה מאוחרת ד"ר ענבר קופ"ח מאוחדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    עשיתי סקירה מוקדמת באופן פרטי וכעת מתלבטת אם לבצע הסקירה המאוחרת דרך קופ"ח. זה עולה לי 31 ש"ח במקום 1200 בפרטי.
    האם מישהי ביצעה איתו סקירה?
    האם זה היה בשפרינצק דרך קופ"ח?
    אני מתלבטת גם משום שאני לא יודעת מה הציוד שיש בשפרינצק וגם כי אני רוצה המלצות עליו ספציפית

תודה על העזרה :)
7 תגובות
עמוד 1
  • היי עשיתי אצלו את השקיפות וגם אעשה את המאוחרת אצלו
    יש לו מערכות אולטרסאונד מספיק טובות כדי לראות מקצועית.
    ככל הנראה יש תקנים.
    הוא מצוין, מסביר. מעבר לכך צדק לגבי המין בשקיפות טען שזה מבחינתו בטוח.
    כששאלתי את הרופא שלי הוא אמר שהוא טוב והרבה שנים מבצע זאת.
    חבל על הכסף שלך...
    לא רואים מבחינה חיצונית הכי טוב אבל מקצועית הוא רואה הכל. זה מה שחשוב .
    כן זה בשפרינצק.
    את הסקירה מוקדמת עשיתי שם אצל פרופסור גם היה בסדר גמור.
  • תודה רבה על התשובה רק לא הבנתי מה התכוונת כשאמרת מבחינה חיצונית לא רואים טוב? הוא בטוח רואה ומבין אין לי ספק אך כששאלתי על המכשור כוונתי היתה גם בנוגע למה שההריונית רואה..כלומר התמונה היתה בסדר? רגילה או גם תלת מימד והאם יש בסוף דיסק/תמונות..
  • שמעתי עליו המון המלצות גם ברמה המקצועית, וגם אדם סימפטי. הייתי אמורה לעשות אצלו את הסקירה המוקדמת בשפרינצק, בסוף התאריך או משהו לא הסתדר ועשיתי אצל מישהו אחר
  • אני לא ראיתי הכי טוב, תמונה רגילה לא תלת מימד, אבל הוא ראה מקצועית. נתנו לי תמונות, לא דיסק. עדיין לא שווה בשביל זה לשלם לפרטי.
  • אם כוונתך לד"ר עודד ענבר, אז הוא ממש זכור לי לטובה מההיריון הקודם.
    היה מקסים וסימפטי באופן מיוחד!!
  • תודה לכולן ;) החלטתי בסוף ללכת על זה. קבעתי ב19.12.. והעיקר שהכל יהיהבסדר
  • היום חזרתי מסקירה מוקדמם עם ד"ר עודד ענבר. יתכן שהוא מקצועי אך בהחלט מאד לא סימפטי! על כל שאלה ענה בצורה צינית ומגעילה ובמיוחד לבעלי התייחס לא יפה! בן אדם מאד קר ולא נעים וחבל שהוא סתם הורס את החוויה המרגשת כל כך....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה