סלקל - התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות,

אני בהתלבטות אם לקנות סלקל, יש לי חברה שקנתה סלקל ולא הוציאה אותו מהרכב פעם אחת, ועכשיו שהבן שלה בן שנה היא קנתה כסא בטיחות לרכב שמתאים מגיל 0...

השאלה האם יש צורך בסלקל?

מה אתן אומרות על מקסי קוזי? אני כנראה אקח את העגלה של מוצי וזה הסלקל שמתאים לה....
    תודה.
4 תגובות
עמוד 1
  • זה תלוי אם את טיפוס של יציאות/נסיעות
    הסלקל שלנו חרוש!
    עד כדי כך שאמרנו שנקנה חדש בעזרת ה' בילד הבא
    בהתחלה היינו מוציאים אותו המון מהבסיס ולוקחים ביד
    לסופר, לסידורים, אפילו ליציאות למסעדה שהילדים היו נרדמים בנסיעה
    עד היום תהל נרדמת בו בכיף ולעומת זאת לנהוראי קשה להירדם בבוסטר...

יש לי הרבה חברות שלא רואות את הרכב ועושות את כל היציאות בעגלה רגלי
    פה הייתי אומרת יכול להיות שהסלקל באמת מיותר

אבל בנאדם של רכב ויציאות כמוני? אין מצב, הכרחי מאד.

• לפי מה שהבנתי, סלקל הרבה יותר בריא לתינוק מכיסא של גיל 0.
    כי הסלקל הוא באמת חצי שוכב והכיסא לא ובסלקל, למרות שהיום יש לכיסאות כל מיני תומכי ראש, הסלקל תומך להם בראש יותר טוב וכו וכו

• גם אני לא הייתי מוותרת על הסל קל למרות שיש כסאות שמותאמים כביכול מגיל 0 לדעתי שהם קטנים כאלה רק סל קל הכי ביטיחותי. חוץ מזה לא יתנו לך לצאת מיולדות בלי סל קל. אני השתמשתי בסל קל בערך עד שבעה חודשים ואז הוא היה קטן מידי ורק אז קניתי כיסא שניתן לשים אותו נגד כיון הנסיעה וזה שימש אותי עד הבוסתר.
  • מה זאת אומרת? עד גיל שנה בנסיעה ברכב חייבים סלקל, לא?
    אנחנו השתמשנו רק ברכב עד גיל שנה, לא הבנתי-מה האפשרות האחרת?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה