הכנת החדר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התקשרו לבעלי לומר לו שהשידה והמיטה הגיעו.
    מה דעתכן? כדאי שיהיה מוכן בבית?
    (אני יכולה ללדת כל רגע) או לחכות לאחרי הלידה?

12 תגובות
עמוד 1
  • ממש לא דחוף.. ושיהיה בשעה טובה.
  • אנחנו עשינו את ההובלה וההרכבה ביום שילדתי
    עוד שהייתי בהתאוששות מתן התקשר ונתן אישור להגיע

• תלמדי מהניסיון שלי!!
    הייתי בלי כלום 3 ימים אחרי שחזרתי הביתהההה
    היתה להם בעיה עם ההובלות שלהם ואכלתי אותה
    הייתי צריכה להקשיב לעצמי ולסדר הכל מראש!!!
  • זה הפחד שלי.. הם גם תמיד מפספסים כל מיני פרטים ששילמת עליהם!!!!

• אני בעד לסדר הכולללל לפני אני בשבוע 35 והכול כבר מוכן מסודר ומכובס גם ככה אחרי לידה אין ראש וכוח להתעסק עם קיבלתי לא קיבחתי זה חסר אבל לא את הצבע הזה ככה את הולכת ללדת.בראש שקט רק ב"ה כשאהיה בבית.יולדות.בעלי ירכיב את המיטה ואת.הרגליים של האמבטיה יואווו אני מתרגשת כבר מתה לראות את הנסיך שלי
  • אוריני איפה סרגל?? איזה שבוע את??

• האמת שאני לא מאלו ששומרות לא להביא כלום לבית לפני הלידה.. אז אצלי הכל כבר בבית.הבגדים מכובסים ומקופלים.המיטה מורכבת חלקית.הרכבנו אבל לא חיברנו את הדופן שלה והעמדנו בתוכה את כל הדברים האחרים כמו נדנדה חשמלית ועגלה בתוך קרטון.אז ברגע שאסע לבית חולים ואחרי הלידה בעלי ירכיב את העגלה ויפתח את הנדנדה..המיטה אולי נסיים להרכיב לפניי כי נשאר כולה להרכיב את הדופן ולשים מזרון..
  • מה שאת מרגישה
  • אוריני שבוע 35??? כבר???
    וואו איך טסססססס
    תעשי כבר סרגל!!
  • כן אכן הזמן טסססססס חא מאמינה שיום שלישי ב" ה נכנסת לתשיעי יואווווו את הבת שלי ילדתי בניתוח קיסרי ואני כול כך רוצה לחוות לידה רגילה מקווה שאזכה לזה
  • כן אכן הזמן טסססססס חא מאמינה שיום שלישי ב" ה נכנסת לתשיעי יואווווו את הבת שלי ילדתי בניתוח קיסרי ואני כול כך רוצה לחוות לידה רגילה מקווה שאזכה לזה
  • ברוך השם יש לנו הרבה תשיעיות בפורום...
    מקווה שתזכי ללידה קצרה וזריזה...
    שבת שלום

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה