דליפת מי שפיר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך זה מרגיש כשיש דליפה?
    כאילו יש בריחת שתן?
    כי....אני לא סובלת מבריחת שתן אבל אני מרגישה משהו כזה גם אחרי שאני מטילה את מימיי.
    ואם זה לא זה אז מה זאת התופעה המוזרה הזאת שקורת לי כרגע?
    עם מי אני אמורה לדבר/להתייעץ בקשר לזה?

4 תגובות
עמוד 1
  • נשבעת לך שזה מה שהדאיג אותי לפני רגע..אחרי שעשיתי פיפי ישבתי עוד קצת על האסלה והמשכתי לשחק בפלאפון..את יודעת מתוך עצלות לקום ובינתיים פתחתי את הברז של המקלחת כי הייתי בדרך לשם ואז פתאום ירד לי שוב פיפי בלי שבכלל התאמצתי.. לא לחצתי..לא הצלחתי לעצור גם..ממש מוזר.אבל לפי מה שאני יודעת כשמתחילה ירידת מים אז היא גם לא עוצרת..זה ממשיך לטפטף בלי הפסקה.ירידת מים יכולה להתרחש בצורה של כאילו נשפך דלי מים ויכולה להתרחש גם בצורת דליפה כי הפתח של השילייה קטן והמים זורמים לאט כמו ברז תחת לחץ..בקיצור אצלי זה פסק לגמרי..אני עוקבת לראות אם לא יהיה רטיבות בתחתון.. תעשי כך גם את..תחבשי תחתון יבש עדיף בלי תחתונית ותבדקי כל חצי שעה מה הולך שם..
  • בהריון ראשון הייתה לי ירידת מים
    ברגע שיש ירידת מים היא לא עוצרת
    השאלה מה את מרגישה? זה הפסיק?
    אם זה הפסיק אז זה בריחת שתן וזה קורה המון בהריון וגם אחרי הריון

• זו בריחת שתן.

מים בדליפה יכולים לנזול לאט אבל זה לא מפסיק במשך שעות. כלומר, התחתון שלך יהיה ספוג כולו במים.

• כשלי היתה ירידת מים (בהיריון קודם), חשבתי גם כן שזה בריחת שתן..
    כשסיימתי לעשות פיפי, שמתי לב שהתחתונית רטובה, כחלפתי תחתונית ואחרי דקה שתיים, שוב רטובה, שוב החלפתי וזה חזר על עצמו.
    חשדתי לירידת מים והגעתי לבי"ח ושם האחות נתנה לי פד ובקשה שאשים בתחתון ונראה מה קורה. כעבור כמה דקות הוא נרטב (הכל היה טיפטופים מעטים שלא חדרו מהתחתונית/פד). הגשתי לה את הפד, בדקה ואמרה: "זאת ירידת מים", לאחר כ-3 שעות התחילו צירים, ובצהריים הנסיכה שלי הגיעה..
    אגב, הירידת מים ממש היתה רק בלידה (כעבור כמה שעות), כך שלדעתי אם יש חשד כדאי לבדוק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה