שוב עגלות....לאמהות שביננו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עד כמה באמת חשוב שהתינוק יהיה עם הפנים להורה בשלב הטיולון?

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • אני אבסביר ..התלבטות בין שתי עגלות. אחת שוקלת 8 קג הטיולון הוא לא דוצ. השנייה שוקלת 11 קג והיא דוצ ועולה 1000 שח יותר.

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • אני בעד עגלה עם אמבטיה וטיולון אם אפשרות להחלפת צד..ויש היום מלא עגלות יפות ונוחות ובמחירים נוחים גם.קניתי עגלת ביבה ב 2000 שקל עם אמבטיה ועם טיולון מתהפך אומנם טיפה כבדה אבל שווה בהחלט ויפה בטירוף גם..
  • בתור אחת שהייתה לה עגלה עם טיולון שלא היה לכיוון שלי זה היה מעצבן. כל רגע הייתי צריכה לעצור ולהסתכל שהילד בסדר..

כשהטיולון לכיוון שלך, את תמיד יכולה לראות את הילד ומצבו מול העיניים שלך, וזה פשוט גם הכי נוח לטעמי

• מאד נוח. גם אצלנו יש אפשרות דו כיוונית.
    למרות שבמוצי גם שהטיולון עם הפנים כלפי חוץ יש חלון נפתח במגן שמש
    כך שתמיד אפשר לפתוח ולראות את הילד...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה