מחזור אחרי גרידה בשבוע 10 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לד"ר ערן הנכבד, ב4 לאוקטובר עברתי גרידה בשבוע כמעט 10 (הדופק של עובר פסק ) הריון היה ivf (הפריה ראשונה) זאת הייתה גרידה שנייה שלי בפחות משנתיים , ב2011 עברתי גרידה בשבוע 7 (הריון טבעי שלא התפתח), השאלה שלי היא שאז המחזור הראשון שקיבלתי אחרי גרידה נמשך רק יום אחד (בדיעבד התברר שהיו לי הדבקויות ) הפעם קיבלתי ב3 לנובמבר ואני עדיין עם דימום (לא כבד אבל קיים ), עשו כבר אולטראסאונד אחרי גרידה הכל תקין , מה הסיבה לוסת ארוכה כזאת ?? אפילו המחזורים הרגילים שלי יותר קצרים . אם היית ממליץ לעשות בירור של קרישיות עקב הפלה שנייה, רופא לוחץ על החזרה של מוקפאים ואני מאד חוששת ששוב לא יקרה משהו במהלך הריון. תודה מראש.

/]
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. ללא בדיקה איני יכול לדעת מדוע הווסת מתארכת
    2. כן, אני ממליץ על ברור אחרי 2 הפלות רצופות

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה